duminică, 18 decembrie 2011

Tinuta mea de la Absolutely Fabulous editia de iarna

Cochetam de ceva timp cu ideea de a-mi cumpara un turban. Se poarta, din nou, asa ca imi inchipuiam deja cum mi-ar sta cu el. Am cautat unul potrivit, pe la targuri, insa nu am gasit niciun model care sa-mi placa. Asos mi-a oferit solutia salvatoare, insa nu ma incanta pretul. Norocul mi-a suras, dupa o vreme, cand l-au bagat la reduceri. Am considerat ca acesta este un semn ca trebuie sa fie al meu.

Pentru tinuta de la Absolutely Fabulous am avut in minte un singur personaj: Marlene Dietrich! Nu stiu exact de ce... pentru ca mi-o aminteam doar cu bobul acela scurt, cu parul ondulat si cu carare intr-o parte. Mare mi-a fost mirarea cand am cautat, acum, pe google poza cu ea cu turban si am gasit una in care nu doar ca are turban dar este accesorizat cu o brosa exact cum am facut si eu (nu l-am cumparat cu tot cu camee), are guler din blana si un sal cu broderie tot in genul celor pentru care am optat eu.

Iata pozele cu tinuta mea:






Poseta, chiar daca pare vintage, este de pe Dasha.ro . A fost dragoste la prima vedere. Era ideala pentru aceasta tinuta!

De aceasta data, la targ, mi-au placut multe coliere statement. Ma tenta sa-mi iau unul, pentru tinuta de Revelion, insa astept sa-mi gasesc intai rochia. Totusi, pentru ca preturile la astfel de coliere sar, de cele mai multe ori, de 200 de lei am inceput sa ma gandesc tot mai serios sa imi fac eu unul. Din fericire nu am doua maini stangi asa ca, in masura in care voi gasi cele necesare... o sa incerc sa fac unul. Sunt sigura ca o sa-mi iasa pentru ca, acum un an m-am apucat sa fac plicuri. Am facut o colectie cu 10 modele, insa mi-au placut atat de mult incat le-am pastrat eu pe toate :) Poate o sa vi le arat, candva, intr-o postare speciala. Pana atunci... iata ce mi-a placut de la targ:

Noile coliere ale Ecaterinei (Katerini Mou), cu pene, sunt extraordinare si sunt printre cele cu pret mult mai ok (140 lei). Pur si simplu m-am indragostit de aceste doua modele:

 Tot o creatie Katerini Mou
Alte modele care mi-au placut. Mai exact, m-a atras cel de jos care costa 200 de lei:



Cel din dreapta costa tot 200 lei:
Deci... clar incerc in vacanta asta de iarna sa-mi fac unul :) Daca iese ceva... promit sa va arat.

PS: Coafura si makeup-ul sunt realizate tot de mine (cred ca v-ati obisnuit deja) iar pozele cu tinuta au fost facute de Cristina Fulea, colega mea de la Diva Hair, care spune ca nu se pricepe sa faca fotografii. Eu cred ca se inseala.

UPDATE 11 ianuarie 2012: A aparut o fotografie cu mine si pe http://www.jocote.ro/streets-calling-vila-rodizio/


UPDATE 15 ianuarie: Pentru a doua oara pe Lightaholic

19 comentarii:

  1. Ador look-ul tau din cap pana in picioare! Inclusiv coafura si machiajul...just perfect :)

    Abia astept sa vad viitorul colier, sunt sigura ca va iesi fain!

    Hugs,
    S.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Sandra! Dar unde ati fost azi??? Imi pare rau ca nu ati ajuns sau nu v-am prins eu?! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah deci acea gentuta este geniala!! M-am indragostit si eu de ea, si iti sta foarte bine cu turban! :D:X As fi vrut si eu sa vin la targ, dar nu mi-am putut amana plecarea din Bucuresti. Oricum, sunt convinsa ca a fost genial ca de obicei :D

    RăspundețiȘtergere
  4. A fost intr-adevar foarte dragut! Cred ca este printre ultimele evenimente organizate, din acest an,unde ne-am fi putut strange toate bloggeritele. Pacat ca nu sunteti toate din Bucuresti :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca e tinuta mea preferata de pana acum. Iti sta atat de bine:turbanul, parul, machiajul..Imi place tot.
    Imi plac si mie colierele, dar ma gandeam sa imi fac si eu unu, asemanator cu cel alb cu multe flori.Gasesc tutoriale pe youtube:)
    Pantofii de unde sunt?sunt tare draguti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte tare tinuta! Iti sta super! Imi place si cum ti-ai facut parul si atitudinea. Eu am gasit in dulapul bunicii un turban de catifea verde, dar recunosc ca nu am curaj sa-l port. Maybe someday. Ma apucasem sa fac un colier de ala statement, dar nu l-am mai terminat, mai am de cusut cateva pietre la el (lazy me). Daca gasesti materialele potrivite sunt sigura ca o sa-ti iasa. Astept sa vad rezultatul:D

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar nu ma asteptam sa fie atat de apreciata aceasta tinuta :D Credeam ca este un stil mai greu de "acceptat" de cei din jur asa ca ma bucur sa vad toate comentariile pozitive.

    La faza cu tutorialele de pe youtube chiar nu ma gandisem pana acum :D merci pentru pont. Pantofii sunt Lust of Creation. Am scris despre ei aici http://ozfashionista.blogspot.com/2011/03/pantofii-nude-sunt-un-must-have.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce frumos suna "turban verde din catifea" <3 Te incurajez. Indrazneste sa-l poti. Daca nu pentru o zi obisnuita... macar la un targ de moda, asa cum am facut si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tinuta este superba. Imi place tare mult cum ai combinat texturile, culorile si toate "straturile". :D Gorgeous!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Intr-adevar, nu am reusit sa ajungem deoarece a trebuit sa plecam la Ploiesti :(. Ne-a parut rau, pare ca a iesit foarte frumos evenimentul si ne-ar fi placut sa ne vedem.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum cand te vad, ma oftic si mai tare ca n-am ajuns...
    Si in cazul meu e tinuta mea preferata din ce am vazut la tine pana acum! Si cu toate ca te prinde super stilul 50's, pin-up and so on, arati senzational si in ipostaza de Marlene Dietrich! Gata, m-ai inspirat:P

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu ce scuza ai Andreea? De ce nu ai venit? Si tu ai plecat acasa? :( Ma bucur sa aud ca te-a inspirat tinuta mea cred ca a fost atat de bine primit look-ul asta tocmai pentru ca nu il mai abordasem niciodata. Lumea se cam obisnuise cu mine asa pin-up :P Mama a fost super haioasa pt ca exact asa mi-a spus "nu era vorba ca nu imi placea dar era ciudata tinuta ta... nu te mai vazusem asa" :))))

    RăspundețiȘtergere
  13. tinuta asta e de-a dreptul superba!! imi place la nebunie cum iti sta cu turban si cum ai combinat culorile! minunat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Da, si eu sunt acasa dar la mine nu asta a fost problema... Buba a fost ca m-am aglomerat cu proiecte lasate pe ultima suta de metrii(normal) si n-am reusit sa termin la timp. Daca veneam pierdeam foarte mult timp si pe tren...

    Pai ia obisnuieste-ne tu cu tinute d'astea:D Pe noi si pe mama ta:D Sa te vedem mereu asa;;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Este de departe cea mai buna tinuta a ta de pana acuma pe acest blog. Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  16. imi place foarte foarte mult look-ul asta !! si blogul in general ! congrats and keep up the good job!

    RăspundețiȘtergere
  17. Delia ma bucur ca mi-ai descoperit blogul si ca ti-a placut!

    Anna, Andreea, Lavi - in 2012 sper ca o sa va "surprind" cu tot mai multe tinute speciale, ca aceasta. Va pup! Sa aveti un 2012 plin de momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti vine de minune turbanul... si culoarea la par!
    ;-)

    RăspundețiȘtergere