joi, 29 decembrie 2011

Un 2012 glamorous!

Iata ca a sosit momentul sa fac si ultima postare din 2011, cu versiunea mea pentru o petrecere glam de Revelion! De aceasta data, ingredientele "must-have" au fost atat vestimentare cat si culinare:

- o rochie rosie, divina, semnata Bien Savvy (prima rochie Bien Savvy pe care am purtat-o o puteti vedea in postarea Tinuta perfecta pentru un Revelion de vis!); rochia este ornata cu strasuri deci nu ai cum sa nu stralucesti, la propriu, daca o porti
- o poseta bijuterie, demna de o tinuta de red carpet, de la Dasha.ro
- accesorii cu perle
- rujul rosu (nelipsit in cazul meu!)
- Macarons! Petrecerea glam, perfecta, trebuie sa aiba si asa ceva. Si daca tot am amintit de acest delicios desert trebuie sa spun si ca sortimentele mele favorite sunt: cu trandafiri, cocos si banane :) (ps.: cel mov este cu trandafiri)

2011 a fost un an extrem de reusit pe plan profesional, insa evident ca este loc de mai bine asa ca 2012 sper sa il intreaca din toate punctele de vedere. Cum a fost anul care se incheie, pentru mine, puteti sa cititi intr-un interviu postat pe blogul Read my mind.

Nu-mi vine sa cred ca in doua zile intram intr-un nou an... Totusi abia astept petrecerea de Revelion pe care o sa o petrec la 18 Lounge by Embassy deci panorama de la miezul noptii o sa fie divina!

Va doresc sa petreceti momente de neuitat, acum la sfarsit de an, astfel incat  intrarea in 2012 sa o faceti cu dreptul!










Fotografiile au fost realizate in Cafepedia, o locatie de care ma leaga amintiri foarte frumoase deoarece aici am organizat primul eveniment Diva Hair cu red carpet!

Foto by Roxana Arghirescu

14 comentarii:

  1. Rochia este absolut superba...nu mai ai decat nevoie de o haina de blana alba si o limuzina si te vad pe covorul rosu mergand la o petrecere sofisticata. I love IT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Of ce poze minunate!!! LE ador iar rochia de pe tine este absolut fantastic, iti vine de minune! :D La Multi Ani , sper sa ne revedem cu bine in anul ce urmeaza! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Va pup dragele mele! Sa aveti o petrecere de vis! Ne revedem in 2012 la cele mai fashionable evenimente. Pupici muulti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow! Remarcabila rochia ! Iti sta minunat! Cum zicea Gabriella imi imaginez si eu lucruri ;) Un 2012 plin de realizari si bucurii! La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti superba!Imi plac la nebunie pozele, rochia, coafura, tot...Iti doresc un 2012 minunat si distractie placuta maine seara!La multi ani!Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb model, rochie si poze <3 Distractie placuta de revelion, un an nou minunat si...LA MULTI ANI! >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Andreea! Te pup tare! Sa ai o petrecere minunata si un 2012 cu multe, multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Oana, esti superba!!! :)
    Sa ai un an frumos din toate punctele de vedere! te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc mult Suzi! Te pup tare si iti doresc sa ai un 2012 la superlativ! Ps: mi-ar fi placut sa vii si tu la petrecerea de Rev.

    RăspundețiȘtergere
  10. Esti praf si penibila! In primul rand esti prea grasa pentru un blog de acest gen, nu ai nici un fel de stil, te imbraci prost, copiezi. Ce cacat e asta ca macarons? Ati vazut toate fashionistele postari cu macarons pe blogurile straine si gata credeti ca ati dat lovitura.


    Din pacate, draga mea, nu stiu cum am ajuns pe blogul tau, dar stiu ca nu o sa-mi publici comentariul. Macar e cineva pe aici care si-a spus sincer parerea despre show off-ull asta de cacat. Si daca tu asa ai mers imbracata la petrecerea de revelion, imi pare rau pentru tine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca de fiecare data mesajele negative sunt scrise anonim ceea ce denota o foarte mare lipsa de curaj. Este foarte usor sa arunci cu vorbe si sa nu ti le asumi... Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta dar sa fii fashionista nu presupune sa ai 90-60-90. Daca as fi avut aceste dimensiuni probabil as fi devenit model. Poti sa ai un simt dezvoltat al modei si la 50 de kg si la 100 kg! Ba chiar este de apreciat o femeie care, desi nu are dimensiunile perfecte, reuseste sa se imbrace bine. Pe o femeie slaba sta bine orice :) Asa ca "draga mea" daca nu iti place blogul meu si nu iti amintesti cum ai ajuns aici... pot doar sa ma bucur pentru ca nu vei mai "calca" pe aici. Este la ca tv... nu-ti place, schimba "postul".

    PS: frumos ti-ai inceput anul daca pe 1 ianuarie tu nu aveai alta treaba decat sa postezi astfel de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonimul asta m-a amuzat maxiim :))) Frumoasa Romania asta ... pacat ca unii oameni inca isi mai permit sa gandeasca asa. :)

    Blog frumos, demnitate, foarte mult bun gust ... ARE DE TOATE!! FELICITARI OANA si LA MULTI ANI! :)) Mai tarziu!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc Alin pentru sustinere! Intre timp "Anonimul" si-a mai dat cu parerea de vreo doua ori... Daaaaar ce sa faci?! Iti asumi si astfel de reactii/ comentarii cand iti deschizi un blog. Pana la urma conteaza de 1000 de ori mai mult parerea celor pe care ii cunosc decat parerea unui anonim. Merci inca o data si "La multi ani si tie! Sa ai un 2012 perfect" :)

    RăspundețiȘtergere