sâmbătă, 17 decembrie 2011

Valentino in Romania - Poze de la eveniment

Ieri seara am fost la deschiderea primului magazin Valentino, din Romania, care se intinde pe o suprafata de 250 de metri patrati si apartine de galeria The Grand Avenue din cadrul hotelului JW Marriott. Aceasta este a doua casa de moda celebra care alege complexul de lux din Bucuresti. In 2008, si-a facut aparitia in peisajul mioritic brandul Louis Vuitton.

Evenimentul a fost unul "curtat" de foarte multe vedete. Printre cele observate de mine s-au numarat: Carmen Bruma (chiar are un corp superb!), Laura Cosoi, Malvina, Andreea Raicu, Andreea Esca insotita de Alexandre Eram, Raluca Lazarut, Andreea Ibacka, Madalina Draghici, Virgil Iantu si Romanita Iovan.



Referitor la creatiile Valentino este imposibil sa nu te indragostesti de cel putin o rochie sau, in cazul meu, si de o geanta, doua, trei...

Iata cateva fotografii pe care le-am facut in magazin si piesele mele favorite:

O rochie simpla dar extrem de adorabila
 Gentile preferate:

 Pantofii cu fundite - favoritii mei sunt cei nude, din stanga-jos, decorati cu perle

Iata si alte imagini:








Abia ajunsa acasa mi-am dat seama ca nu m-am uitat la niciun pret. De fapt, nici nu conteaza cat valoreaza. Unele sunt atat de frumoase incat merita sa te bucuri de ele, sa le admiri, fara sa-ti mai pese de altceva.

Voua ce v-a placut cel mai mult din ce ati vazut in fotgrafii?

3 comentarii:

  1. Toate sunt foarte frumoase.Cine isi permite,ar fi si pacat sa nu dea banii pe ceva care sa merite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh Doamne, trebuie sa fie un rai acolo!! Cat as fi vrut sa vad si eu! Rochiile din dantela sunt absolut pretioase, le ador, iar pantofii, absolut deliciosi! :X

    RăspundețiȘtergere
  3. De haine nu pot sa spun ca am fost foarte impresionata (vorbesc strict despre colectia din magazin). Intr-adevar cele din dantela erau foarte pretioase dar, pe ansamblu, parca nu erau to die for. In schimb, accesoriile mi-au placut foarte mult.

    RăspundețiȘtergere