vineri, 30 martie 2012

Concurs TinaR & OZ style: Castiga produsul favorit

Iata ca a venit momentul sa organizez si eu primul concurs de pe blog!
Iata ce trebuie sa faci ca sa participi la concurs:

1. Da like paginii OZ style de facebook https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321

2. Lasa un comentariu la sfarsitul acestei postari, cu linkul produsului MUST HAVE pentru tine, de la TinaR, primavara asta! Ca sa-ti usurez munca iti recomand o vizita virtual in Magazinul TinaR. Gasesti toate piesele brandului in magazinul online!
3. Scrie-mi si in ce "poveste" l-ai purta, sunt curioasa cu ce planuri, vise, zambete l-ai asorta si cum ti se pare brandul TinaR, dupa 18 ani de moda romaneasca.


Peste exact o saptamana voi alege cea mai inspirata poveste. Castigatoarea se va bucura chiar de produsul dorit de la TinaR si il va putea ridica din orice magazin Tina R, din tara.

Despre TinaR:

TinaR, cel mai vechi si mai puternic brand romanesc de moda, isi sarbatoreste in 2012 majoratul! Din martie, in magazine, atat cele 18 offline, din toata tara, cat si cel online, de pe TinaR.ro, e disponibila noua colectie, de primavara, la preturi ce nu depasesc 200 de lei.

O colectie care ofera piese pentru doua generatii de femei: modele cool, foarte in tendinte, pentru tinerele de 20 de ani si modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecatoare, pentru femeile de 40 de ani.

Spor la shopping dragelor si profitati de reducerea de 25% de Pasti, pe care o gasiti in magazinele TinaR! 

CASTIGATOAREA ESTE: Anda - Cosmetic Reviews
Sunt de acord cu tot ce ai spus despre culoarea rosie (doar stiti ca ador rujul rosu!) si mi-a placut foarte mult citatul pentru ca sunt o romantica.  Nu in ultimul rand, cred ca ai punctat foarte bine si evolutia brandului TinaR. Felicitari Anda! Asteptam sa vedem cum vei asorta camasa rosie!

14 comentarii:

  1. Iubesc rochia verde din dantelă şi voal!

    http://www.tinar.ro/rochie-verde-din-dantela-si-voal-in-stil-anii-~20.html

    I-aş asorta un zâmbet larg,un coc simplu,smokey eyes şi pantofi nude.Tina R nu încetează să mă uimească de fiecare dată!Mereu cu abordări proaspete şi haine pline de culoare!

    email: rain.smell at yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochie voal JHW

    http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-beige.html

    As purta aceasta rochita cu un plic blue pastel, sandale pixie Zinaïda , onduleuri usoare si make-up babydoll :)e tinuta ideala pentru o iesire cu fetele in oras, o intalnire romantica cu iubitu sau o simpla promenada in parc.

    Imi plac hainutele de la Tina R sunt feminine, diafane si le ador.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am ales fusta portocalie de la Tina R!
    http://www.tinar.ro/fusta-portocalie-cu-drapaje.html
    Mi se pare mai mult decat perfecta pentru primavara aceasta. As purta fusta cu o camasa de blugi( un albastru mai deschis), un plic mint si sandale nude. Ca bijuterii as folosi niste bratari galbene si bineinteles pentru ne asteptam la o primvara cu mult soare, nelipsita pereche de ochelari de soare oversized ( eventual tot pe nuante deschise.
    Cam atat!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador dantela si culoarea mov. Ce poate fi mai frumos decat combinarea lor in aceasta rochie superba?
    Rochie dantela JHW-1772 Mov
    http://www.tinar.ro/rochie-dantela-jhw~1772-mov.html

    Ce poate fi mai elegant decat o rochie de dantela de un mov regal? Cu siguranta imbracata in aceasta rochie as zambi fericita, plina de incredere si feminitate la bratul iubitului meu, spunand DA in fata starii civile. E rochia ideala pentru a celebra iubirea noastra. As purta aceasta rochie cu pantof peep toe de culoare turquoise alaturi de un machiaj pin up style si o coafura pe masura. Cu siguranta ar atrage multe priviri si multe zambete de bucurie din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.tinar.ro/camasa-guler-tunica-lm5106-portocaliu.html

    Eu as purta camasa asta cu pantaloni negri stil cargo, pantofi cu toc gros cu sau fara platforma. Tinuta este de tip office, eleganta dar in acelasi timp si casual, iar impreuna cu o atitudine increzatoare sigur nu va da gres in ochii celor din jur. Geanta tip plic oversized avand o culoare neutra s-ar potrivi de minune: http://dergabe.blogspot.com/2011/12/cod-0372-poseta-plic-oversized-din.html

    Tinuta nu va fi accesorizata, geanta are deja paiete metalice si este mai mult decat suficienta :)

    Superbe tinutele de la TinaR. big like!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, piesa must have de la TinaR pentru mine ar fi http://www.tinar.ro/pardesiu-gri-cu-buline-crem-si-camel.html si as asorta pardesiul cu o pereche de blugi cu talia inalta, evazati, cu o pereche de pantofi cu tocul de lemn gros si cu o pereche de ochelari stilul anilor '70, gen Onassis.
    Multa bafta pentru viitor si felicitari pentru majorat! :)
    http://nadejdafsh.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna dragele mele. Nu uitati sa dati like si paginii mele de facebook, astfel incat sa fie valida inscrierea voastra in concurs: https://www.facebook.com/pages/OZ-style/250721308296321

    RăspundețiȘtergere
  8. Piesa must have de la Tina R ar fi aceasta:http://www.tinar.ro/rochie-mov-din-dantela-si-voal-in-stil-anii-~20.html .Am ales'o deoarece anul acesta se poarta atat franjurii cat si stilul flapper. Urmaresc acest stil dar timid incerc sa adopt sa vad ce ar putea sa mi se potriveasca.Aceasta rochie as purta-o cu niste pantofiori galbeni cu toc gros (trebuie sa adoptam colour blocking ,ador stilul,impune originalitate si stil) si cu un plic maxi de culoarea mentei (mint -turcoaz)la un eveniment de tip cocktail de seara sau la o petrecere formala unde trebuie sa adopt un stil fresh si in tendinte. Sper ca ti'a placut povestea mea ,rochita e superba ,as vrea sa o am in garderoba:P PS:Am dat like cu numele de Letitia Golea

    RăspundețiȘtergere
  9. Brandul TinaR dupa 18 ani ,un brand fresh ce creste in topul cumparatorilor de toate varstele de la adolescente la femei. A dat dovada de stil si eleganta prin orice colectie aparuta!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,Oana!

    Am dat like paginii FB cu numele cosmetic reviews.Printre produsele preferate Tina R am ales bluza rosie cu volane,foarte eleganta:http://www.tinar.ro/bluza-volane-k3540-rosu.html pentru ca,asa cum spun si etichetele Tina R,se va asorta perfect cu zamebetel mele.

    O bluza rosie este precum un ruj rosu.Te scoate ``din multime``,iti contureaza eleganta si,din stelute glam,iti presara vraja pasiunii.Si atunci intelegi de ce pe biletul de langa paharul cu vin rosu sta scris ``Someday,someone will walk into your life and make you realize why it never worked with anyone else...``.


    In ce priveste evolutia brandului Tina R pe piata cred ca faptul ca a ajuns la majorat (si asta e doar o etapa) cu 18 magazine offline, spune totul.Raportul 18 ani-18 magazine offline e un vis pentru orice antreprenor.Un brand de prestigiu cu care ne mandrim!

    La multi ani Tina R!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna!

    Pana acum ceva vreme asociam brandul Tina R cu magazinul unde mama isi face cumparaturi. Insa, vara trecuta am avut placuta surpriza sa merg la cumparaturi cu mama si m-am intors cu doua sacose cu hainute de la Tina R numai pentru mine. Imi place ca pot gasi haine tineresti, cu croieli moderne. De asemenea, ideea cu shopping-ul online mi se pare minunata! Ma bucur ca un brand longeviv la Tina R s-a gandit sa isi fericeasca cumparatorii cu un site unde se poate face shopping.
    De pe site, imi place mult aceasta rochita http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-beige.html, asta pentru ca sunt innebunita dupa rochii. Imi place croiala, culoarea si faptul ca este casual. As purta-o la o cina cu parintii sau la o iesire cu ceai cu fetele. I love it!

    P.S: am dat like pe facebook cu numele Silvia Mihaela Nastrut si de asemenea te urmaresc prin bloglovin.

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hi!http://www.tinar.ro/rochie-conica-albastra-cu-imprimeu-grafic.html este piesa must have pentru mine.As purta-o asa http://www.polyvore.com/cgi/set?id=46530806, la o iesire cu prietenii.Am facut cunostinta cu brandul TinaR in urma cu vreo 10 ani cand am achizitionat o bluzita care mi-a fost draga mult timp.In ultima vreme nu mai stiam nimic de activitatea lor,poate si pentru ca locuiesc in provincie.Oricum imi place campania lor de promovare a noii colectii si chiar am vazut multe lucruri dragute si accesibile pe site-ul lor.Data viitoare cand am sa ajung in Bcuresti la o sedinta de shopping chiar am sa caut si magazinul lor nu doar pe cele cu branduri importate din afara tarii.La cat mai multi ani TinaR!
    Facebook: Flore Florentina

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey,that`s me!Multumesc pentru aprecierea raspunsului,Oana!O sa vezi ce frumos voi asorta bluza rosie..;)Me very happy!:P

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna Anda! Ti-a lasat un mesaj pe facebook dar inca nu am primit raspunsul tau. O sa te rog sa ma contactezi pe Fb. sau pe adresa personala de e-mail (o gasesti aici http://www.blogger.com/profile/10622901681018395983) ca sa stabilim toate detaliile, cum vei intra in posesia premiului.

    RăspundețiȘtergere