duminică, 4 martie 2012

Good housewife gone bad!

Am fost mereu fascinata de moda anilor `60 si de look-ul perfect al femeilor casnice. Eleganta si cochetaria lor pur si simplu nu avea margini, indiferent de activitatea pe care o intreprindeau. Pentru ca imi place sa intru in pielea unor personaje, astazi am incercat sa recreez o imagine de "good housewife". Iata povestea:








Mentionez ca nu fumez in viata de zi cu zi dar, cu ocazia acestei sedinte foto, am tras in piept de vreo doua ori, din greseala. Nu a fost prea placut....


Am purtat o rochie nude, din dantela, de la Tina R. Pentru ca este extrem de versatila o veti vedea si intr-o postare viitoare accesorizata cu totul altfel.

Foto by: Roxana Arghirescu

14 comentarii:

  1. I love the '60s! Beautiful photos and attitude! <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Diana! In cursul acestei saptamani o sa postez si episodul 2 din aceasta poveste :) Sper sa-ti placa la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Good housewife gone bad, but in such a good way... My favourite is the smokey one :D

    RăspundețiȘtergere
  4. 10x Ralu! Trebuie sa vezi cate incercari haioase am la imaginea aia :P Am fumat o tigara in 5 minute maximum :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ai reusit sa iti faci parul sa stea asa? Eu am incercat in toate felurile, insa nimic nu mi-a iesit. Te rog, spune-mi tot, pas cu pas:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar voiam sa fac o postare cu aceasta tehnica de hair styling pentru ca asa imi mai ondulez eu parul uneori. Este simplu. Iau suvite de par si le rasucesc pe deget pana la radacina. Apoi le fixez cu agrafe si dorm cu ele :) A doua zi am bucle frumoase si naturale. Tehnica de rasucire o poti vedea si aici http://ozfashionista.blogspot.com/2012/01/cum-sa-iti-faci-o-coafura-retro.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti superba! Si imi place tare mult cum reinterpretezi moda acelor ani atat de reprezentativi prin gratie si eleganta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand am citit good housewife in anii '60 ma asteptam sa te vad in bucatarie, pregatind cina sotului pe tocuri :)
    Dar imi place mult ideea pictorialului tau, mereu vii cu ceva nou si creativ.
    Iti sta foarte bine machiata si coafata asa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc tare mult Georgi! Acesta a fost primul mesaj pe care l-am citit de dimineata. Chiar mi-ai facut ziua mai frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc Dorina! Am ilustrat si acea imagine de gospodina. In cursul acestei saptamani voi posta continuarea povestii. "Actiunea" se desfasoara in bucatarie :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah, genial! A doua fotografie e criminala! Astept sa vad ce ne mai pregatesti ;) Rochia este adorabila:X

    RăspundețiȘtergere
  12. Maine seara revin cu partea a doua. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  13. OOaanaaa:)

    Am revenit sa iti multumesc pentru super sfatul pe care mi l-ai dat. Esti minunata! Buclele mele au iesit frumoase si legere, asa cum mi le doream. Voi posta aceasta metoda "sanatoasa" de aranjare a parului la mine pe blog. Desigur, voi face referire la blogul tau!

    PS. te rog sa te uiti la Mad Men. Este un serial a carei actiune se desfasoara in anii 60. Pentru mine a fost o adevarata inspiratie de stil.

    Te pup:)

    RăspundețiȘtergere