miercuri, 28 martie 2012

Tinuta de la Absolutely Fabulous - Spring edition

Despre cat de mult mi-a placut fusta cu buline Marni at H&M v-am povestit in postarea "Noutati de la H&M". Din pacate nu am putut sa merg la evenimentul de lansare. 

Speram sa o pot cumpara din Florenta, caci eram in concediu pe 7 martie, insa acolo a fost ca si cum nu ar fi existat colectia. Pur si simplu s-a evaporat din magazin! In fiecare zi vedeam cate o persoana pe strada, care purta o piesa Marni iar in ultima zi, pe aeroport am vazut o doamna imbracata din cap pana in picioare in Marni at H&M! 

Din fericire cand m-am intors in tara am mai gasit in Afi o ultima fusta marimea 36 de care aveam nevoie.  Pentru targul Ab. Fab. am asortat-o cu o pereche de pantofi fuchsia pe care ii ador (sunt favoritii mei in acest moment). Acestia au fost achizitionati de la mini PRIX ceea ce demonstreaza inca o data ca nu conteaza cat dai pe o piesa vestimentara sau pe un accesoriu. Este mult mai important cum combini piesele astfel incat look-ul final sa fie reusit.
Din tinuta au mai facut parte: un plic Asos, o bluza cu un decupaj foarte dragut la spate Depot 96 si un colier Made by OZ, primul din cea de-a doua colectie.


Colierul este verde menta cu argintiu si dantela de un alb untos. La spate se prinde cu o panglica lata, mov.





Cocul a fost favoritul tuturor. Toata lumea l-a admirat, multi m-au intrebat cum l-am realizat asa ca promit sa postez cat de curand un tutorial. M-am amuzat teribil cand cineva mi-a spus "ar trebui sa faci mai multe si sa le vinzi", asta pentru ca nu isi daduse seama ca era din parul meu. M-am bucurat tare mult si cand o fashionista a venit si mi-a spus "Iti urmaresc blogul, neaparat sa faci un tutorial si sa ne spui cum l-ai realizat". Asa ca promit sa-l realizez cat mai curand.

Aceast coc il puteti vedea si in postarea Tinuta perfecta pentru Revelion, insa in varianta cu parul desfacut.

 by Da Capo


Feed-back-ul primit pentru prima mea colectie de coliere Made by OZ a fost foarte bun iar acest lucru ma incurajeaza sa merg mai departe cu cea de-a doua.

Cu Raluca Cristea - redactor sef Karena.ro

Profesor vs. elev - Suzana Visan (make-up artist)

Isabel Buganu (PR Diva Hair.ro), Doinita si Suzana Visan


Marius - Patratul (Radio3Net)

Gasca de fete divine accesorizate cu Made by OZ! Doinita (cea din dreapta mea) a facut o mare parte din fotografii.


Dana Rogoz reuseste mereu sa arate fantastic, nu-i asa?!



Mi-au facut fotografii de street-style:

http://modasicevamaimult.blogspot.com/2012/03/abfab-fashion-fair-spring-edition.html

Au pozat colectia mea de coliere/ au scris despre ea:

http://rcdespretot.blogspot.com/2012/03/oz-la-absolutely-fabulous-si-in-tinuta.html
http://modniza-fashiondoctor.blogspot.com/2012/03/absolutely-fabulous-fashion-and-vintage.html
http://visiononfashion.blogspot.com/2012/03/absolutely-fabulous-fashion-vintage.html
http://frommonawithgloss.blogspot.com/2012/03/abfab-martie-2012-ce-mi-placut-nu-mi.html

4 comentarii:

  1. Multumesc frumos pt. mentionarea blogului meu! Din pacate nu am putut pune decat 2 poze ale colectiei tale, cateva au iesit putin blurry :( Iti urez mult succes si astept modele noi :D :*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Adina. Important este ca ti-au atras atentia si le-ai fotografiat :) Deja este in plan cea de-a doua colectie de coliere, pentru vara. Ar trebui sa fie gata pana la inceputul lunii mai.

    RăspundețiȘtergere