duminică, 18 martie 2012

Un tur de Bucuresti... fashionist

Astazi am dat intamplator peste casa in care a locuit pianistul si compozitorul roman Dinu Lipati. De fapt am trecut de nenumarate ori pe langa ea doar ca nu am stiut acest din ultim "detaliu". Si atunci am avut o sclipire. Cred ca mi se trage de la primavara :) Vremea buna ma inspira.

Cu aceasta postare incep o noua categorie pe blog: UN TUR FASHIONIST DE BUCURESTI. Pentru ca tot s-a incalzit vremea si este atat de minunat sa te plimbi voi incerca, in postarile viitoare, sa surprind cat mai multe cladiri de acest gen.

Casa Dinu Lipati se afla pe bulevardul Lascar Catargiu, nr. 12, a fost construita la 1902 si este inscrisa in lista de monumente ale Bucurestiului. Aceasta intra in clasa B a monumentelor, de interes local. Din pacate (desi cred ca ne-am obisnuit) constructia nu este bine intretinuta. Peretele pe care sta scris faptul ca acolo a locuit marele pianist este crapat iar scrisul este indescifrabil deoarece a fost sters...








Pentru ca s-a incalzit pot sa port, in sfarsit, aceasta haina de la H&M. Ii ador culoarea si se potriveste la o multime de combinatii vestimentare!

5 comentarii:

  1. Si eu am inceput sa fiu dependenta de ele! Aproape ca nu mai concep sa imbrac o tinuta care sa nu aiba cel putin o culoare aprinsa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah culorile de pe tine sunt absolut delicioase!!! Le vreau! :D:X
    Super casa..sunt atatea minunatii in oras, daca as putea sa le si vizitez ar fi divin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma simt ca un cornet de ingheteta :)) si tinuta de astazi este tot in culori vii (roz, mov si portocaliu :)) Sper sa gasesc o multime de "comori arhitecturale" prin oras si sa le prezint aici pe blog :)

    RăspundețiȘtergere