joi, 24 mai 2012

Cum a fost la Gala Avanpremiere 10


Editia cu numarul 10 a Galei Avanpremiere a fost, pentru mine, cea mai interesanta de pana acum si asta deoarece am avut acces in backstage unde am petrecut nici mai mult nici mai putin de 6 ore. Materialele pe care le-am realizat le veti putea vedea in perioada urmatoare pe Diva Hair.ro dar si in Comunitatea Fashionistelor si pe profilul de facebook.

Iata cateva poze din timpul prezentarilor in care apar si eu:



Tinuta de la Gala Avanpremiere 10
 Cu Isabel Buganu (PR Diva Hair) & Madalina Nazalu (redactor Diva Hair)




CEA MAI BUNA COLECTIE:

Din cadrul prezentarilor, cel mai mult mi-a placut colectia "Spiritele Naturii" semnata Iris Serban. Aceasta editie a Galei a readus-o pe Iris pe primul loc in topul preferintelor mele. De regula, cand spun ca mi-a placut o colectie ma refer la faptul ca este in primul rand purtabila (de cele mai multe ori nu reusesc sa identific portretul femeii careia i se adreseaza designerii romani) atat in Romania cat si in afara. Detaliile trebuie sa fie deosebite, iar Iris s-a remarcat prin volumetrii senzationale care au dat pretiozitate si delicatete creatiilor. Stilul ei aminteste de McQueen si Atelier Versace, insa simplul fapt ca un designer roman reuseste sa creeze astfel ar trebui sa ne bucure pentru ca Iris poate fi dovada ca ne indreptam in directia corecta cu moda autohtona si ca avem designeri cu potential.

Cele 3 piese favorite din colectie:

Mi-au placut detaliile, cum a fost folosit materialul astfel incat sa dea senzatia de pene si sa ne faca sa ne gandim la frumusete si delicatetea unei lebede.
DETALII SURPRINZATOARE

Surorile Negulescu raman si ele in topul preferintelor mele. Ele reusesc sa imi satisfaca latura rebela prin piese unice din piele, cu detalii uimitoare. Este extraordinar cum reusesc sa se joace cu pielea si sa conceapa suprapuneri spectaculoase, de impact.

Colectia RAW nu este suficient sa o privesti de la departare pentru a-ti da verdictul. Trebuie sa analizezi fiecare piesa in parte si sa descoperi detaliile care sunt aproape ireale. Toate taieturile, suprapunerile au fost atent gandinte iar rezultatul este uimitor!



JOCUL MATERIALELOR

La Natalia Vasiliev am remarcat jocul materialelor, aceste combinatii aparent incompatibile. Si in cazul ei finisajele sunt fenomenale. Desi colectia prezentata in cadrul editiei cu numarul 9 mi-a placut mai mult, nu am cum sa nu remarc aceeasi minutiozitate cu care si-a lucrat noua colectie, Golden Party. Apreciez enorm acest lucru la un designer. Imi place sa vad cat s-a muncit la o piesa, sa imi para complicata, imposibil de realizat de oricine iar Natalia are aceste atuuri. Colectiile ei "tradeaza" perfectiunea, atentia pentru fiecare detaliu in parte si talentul extraordinar, de artist, care se joaca in cele mai surprinzatoare moduri, atat cu materialele cat si cu volumetriile.



Vedetele au fost prezente intr-un numar restrans la acest eveniment. Nu m-a impresionat nicio tinuta in mod special, insa nu pot sa nu o dau drept exemplu negativ pe Andreea Antonescu. Acum imi dau seama ca esecul de la evenimentul Valentino a fost minor in comparatie cu ce a imbracat la cel mai important eveniment de moda din Romania.
Artista a optat pentru o tinuta  casual potrivita pentru plaja, in niciun caz pentru acest eveniment. Acelasi lucru sugereaza si sutienul de la costumul de baie pe care s-a hotarat sa-l poarte pe sub bluza alba, usor transparenta. Dresul plasa nu face altceva decat sa intareasca imaginea vulgara pe care continua sa si-o construiasca la fiecare aparitie publica.
Iata si alte fotografii de la eveniment:

Cu Ada
O parte din echipa Diva Hair: Isabel Buganu, Cristina Fulea si Madalina Nazalu
Cu Lumi si Adina
Cu Lumi, Adina, Silvia si Raluca
Foto by Silvia Postolatiev

15 comentarii:

  1. Ai fost superba! Imi place la nebunie rochia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut foarte mult rochita. O prezenta superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ioana! Si tu ai fost impecabila. Chiar astazi ma gandeam ca bloggeritele au reusit sa se imbrace, la acest eveniment, mult mai bine decat vedetele... O bila alba pentru noi :)

      Ștergere
  3. Great outfit!I love your shoes!
    http://one-girl-one-blog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ii ador! Poti sa-i vezi mai bine in aceasta postare http://ozfashionista.blogspot.com/2011/07/pantofii-fetisul-meu-favorit.html

      Ștergere
  4. Imi place mult itnuta pe care ai ales-o! Iti sta foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. In ceea ce priveste Iris Serban, mi-ai citi gandurile...as spune exact acelasi lucru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iris este extrem de talentata. Sper sa aiba parte de acelasi succes de care se bucura si MLH in acest moment pe plan international.

      Ștergere
  6. In primul rand te felicit pentru tinuta. Chiar (simt eu) ca te reprezinta.
    In al doilea rand, bravo pentru postare! Asta vroiam sa citesc despre Gala Avanpremiere: colectii, piese tare, detalii- un review profi.
    Mersi mult!
    :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate despre tinuta. Este cea pe care am purtat-o si la Revelion si am ales-o pentru ca mi-am dorit sa ma simt ca o diva tot anul :) Ma bucur tare mult ca ti-a placut si postarea. Am vazut ca majoritatea bloggerilor au pus doar poze, insa eu nu am cum sa nu-mi dau si cu parerea despre colectii... o sa spun ca este "defect profesional" :P

      Ștergere
  7. Foarte frumoasa pozele si felicitari pentru cum ati aratat!

    Va rog frumos, daca stiti, de unse se pot comanda tinute de la Iris Serban? Am intrat la dumneaei pe site (http://fashion-shop.irisserban.com) si apare mesajul "We are currently performing some scheduled maintenance. " Am mai gasit ceva aici (http://www.welovecouture.ro/iris-serban) dar nu vad sa se vanda, sunt doar prezentari.

    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Luiza. Iti recomand sa le trimiti un mesaj si sa-i rogi sa-ti dea adresa showroom-ului http://www.irisserban.com/#/contactus sau le poti scrie direct ce rochie te intereseaza. Succes!

      Ștergere