vineri, 25 mai 2012

Noutati din showroom-ul H&M: Colectia toamna-iarna

Astazi toate fashionistele si-au dat intalnire la showroom-ul H&M unde am avut ocazia sa vedem colectia pentru toamna-iarna 2012. Auriul si accesoriile glamorouse vor face trecerea spre sezonul rece asa ca nu stiu cine o sa aiba rabdare sa intre in magazine toate aceste delicii vestimentare care s-ar potrivi de minune si in sezonul cald.













 Favoritele mele raman accesoriile. Acest colier este pur si simplu MINUNAT!

 In materie de piese vestimentare nu i-as putea rezista acestui top cu peplum, din imitatie de piele.
La showroom am reusit sa reunim si o mica parte din fosta echipa cu care am lucrat la Magnetique. Cu Isabel Buganu lucrez si in prezent iar Andreea Jivcovici (sau J, asa cum o alintam noi) a facut trecerea de la redactor de moda pentru Stiletto.ro la visual Merchandiser pentru H&M. Am avut mereu parte de echipe frumoase indiferent de locul unde am lucrat :)

4 comentarii:

  1. presupun ca e una dintre colectiile de toamna, nu? sau va fi colectia care va fi in Romania? ca am observat ca nu sunt aceleasi colectii in toate tarile in acelasi timp...

    xoxo
    Mady

    thegirlfromthemirror.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mady. Este o parte din colectia de toamna-iarna sau, mai bine spus, piesele de rezistenta. Toate vor intra si in magazinele din Romania, insa in saptamani diferite. Ca sa le prinzi trebuie sa mergi saptamanal in H&M si "sa le vanezi" :) De regula, in showroom sunt mentionate saptamanile in care intra fiecare produs, insa de aceasta data nu erau scrise. Probabil pentru ca trebuie sa mai asteptam destul de mult pana sa ajunga in magazine (pana prin septembrie).

      Ștergere
  2. Ah ce frumos..
    Ah ce va invidiez.

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine colectia.
    Va fi o toamna/iarna shinny!
    :D
    Like, like, like!

    RăspundețiȘtergere