marți, 25 iunie 2013

Cum sa-ti prinzi parul cu o esarfa

Esarfa este un accesoriu extrem de util in sezonul cald. O poti purta in jurul gatului, in loc de pareo sau iti poti prinde parul cu ea. Eu ador sa imi infrumusetez coafurile cu cate o esarfa, mai ales atunci cand merg la plaja. Doar asa pot sa obtin un look chic si, in acelasi timp, sa imi feresc parul de razele soarelui.

Iata recomandarile mele:

Poate inlocui cu succes o bandana hippie.

Poate acoperi un coc tip balerina.

Poate fi accesoriul cheie in obtinerea unui look retro:


Pentru realizarea acestor coafuri am folosit o esarfa Giles Deacon pentru label .m. Colaborarea dintre designer si celebrul brand de produse pentru ingrijirea parului a inceput in 2010. De atunci, in fiecare sezon realizeaza cate un accesoriu care sa-i poarte semnatura. In sezonul rece ne-am putut bucura de un portfard cu un imprimeu inedit, iar acum avem aceasta esarfa care vine intr-un plic transparent, extrem de popular in vara acestui an.


10 comentarii:

  1. foarte draguta esarfa, ai pus-o foarte bine in valoare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Culoarea parului arata tot mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Silvia! Si mie incepe sa-mi placa tot mai mult. Am inceput sa ma gandesc si la o nunata mai deschisa :D Sper ca esti bine prin Londra. Te pup!

      Ștergere
  3. I love all of these suggestions. You make these all looks so fab and flawless. The only thing that would have made this a bit better is to of had maybe a tutorial about how to replicate some of these looks.

    http://online-phd-uk.co.uk/

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,stii cumva de unde pot achizitiona esarfa aceasta pt ca am incercat pe site si nu pot comanda din Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! O poti comanda de pe site-ul: http://www.luxbeauty.ro/pachete-promotionale-cosmetice/930-esarfa-labelm-giles-deacon.html si costa 60 lei.

      Ștergere
    2. Sau o poti primi gratuit daca iti comanzi unul dintre pachetele: http://www.luxbeauty.ro/64-pachete-promotionale-cosmetice

      Ștergere