vineri, 21 iunie 2013

Summer office outfit

Trendul color-blocking este unul dintre preferatele mele. Daca in alti ani era popular mixul de portocaliu cu verde sau mov, in acest sezon multi designeri au ales sa asorteze potrocaliul cu fuchsia. Aceasta combinatie de culori este extrem de feminina si potrivita pentru veselia specifica sezonului estival.

Eu am ales sa port acest mix de culori intr-o tinuta office. La un top fuchsia Zara am asortat o fusta portocalie Sense, din in, cu un croi mult mai special decat clasicele pencil skirts. Magazinul online Sense este o optiune pentru femeile care vor sa se imbrace office, dar modern, si fara sa-si piarda feminitatea.

Am in garderoba o multime de fuste pencil, pentru ca acestea ma avantajeaza, iar fusta Sense a reusit sa-mi atraga atentia din primul moment cu acel detaliu serpuit.


Pentru ca am ales si o pereche de pantofi fuchsia, ar fi fost prea mult sa-mi aleg si o geanta colorata. De aceea, am purtat un plic supradimensionat cu animal print, care m-a ajutat sa dau o nota de originalitate intregului outfit. 

Gentile cu imprimeu de leoprad continua sa fie accesorii cheie in colectiile marilor case de moda. Indrazniti sa purtati si voi astfel de piese!



Fotografii realizate de: Desidart 











4 comentarii:

  1. Genial!
    Iti ador curajul cu care porti cele mai hot tendinte de pe catwalk.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place mult nuanta parului tau si eu vreau sa trec usor de la castaniu spre o culoare mai deschisa in rest o tinuta foarte frumoasa care te avantajeaza si te face atat de frumusica ..o zi frumoasa (mai vreau poze )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Claudia! Iti recomand postarea http://ozfashionista.blogspot.ro/2013/04/de-la-bruneta-la-blonda-cum-sa-scapi-de.html Aici am scris cum am reusit sa scap de brunet. Zi minunata si tie!

      Ștergere
  3. Ador tinuta asta! Culoarea roz e preferata mea si arata super cu portocaliu (am o bluzita ce contine culorile astea si e super). Pantofiorii sunt superbi! <3

    Pupici,
    Julie

    The Lovely Darlings

    RăspundețiȘtergere