joi, 19 septembrie 2013

A lovely day with Nokia and Diva Hair

Cu putin timp in urma am petrecut o zi minunata alaturi de Petronela si Manuela. Ne-am putut bucura de o zi de rasfat, inainte de un shooting plin de culoare si bucurie, care sa ne reaminteasca mereu cat de frumoasa a fost aceasta vara!

Momentele speciale  din aceasta zi le-am imortalizat cu telefoanele Nokia Lumia, pe care am avut ocazia sa le testam. Smart-phone-ul meu Nokia Lumia 520 m-a cucerit din prima datorita carcasei colorate.

Ador sa port haine in culori aprinse si sunt o fana a tendintei color-blocking, iar Nokia Lumia 520 este accesoriul care poate desavarsi orice outfit, fie ca este vorba despre unul de zi sau de seara.


Aventura noastra a inceput dis-de-dimineata, la salonul Hair Welleness and more. De coafurile noastre s-a ocupat Liza iar Georgiana Codinca si Alina Savin ne-au realizat machiajul. Look-ul nostru a fost complet abia dupa ce ne-am facut si manichiurile in culori cat mai vibrante. Eu am optat pentru un frech de un albastru electric, asortat perfect cu smart-phone-ul meu Nokia galben aprins. 




Apoi am pornit spre locatia unde avea loc shootingul. Mihnea Ratte a fost cel care ne-a ajutat sa surprindem in imagini experienta noastra urbana. Background-ul plin de graffiti s-a dovedit a fi cea mai buna alegere pentru a transmite toata buna noastra dispozitie.




Nu a fost usor sa pozez alaturi de doua fete de peste 1,70, eu fiind mignona, dar mi-au prins bine sosetele 3/4, care mi-au alungit vizual picioarele.




Dupa sedinta foto am pornit spre showroom-ul unui designer, care ne este foarte drag, dar despre asta o sa va povestesc intr-o postare viitoare.



Mai multe informatii despre acest proiect, gasiti si pe Diva Hair.

2 comentarii:

  1. Cât de fain ați arătat toate! Cred că a fost distractiv. :)
    Îmi plac foarte mult pozele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Chiar a fost super distractiv! O sa avem si partea a doua :D cu tinute de seara.

      Ștergere