duminică, 20 octombrie 2013

Accesoriile fac diferenta!

Imi doream de foarte mult timp sa o cunosc pe Kristina Dragomir (din 2011, cand i-am descoperit creatiile la targul de moda Pret a Porter de la Paris), dar abia acum mai bine de o saptamana  am reusit sa fac asta. Mai bine mai tarziu decat niciodata! 

Am stat foarte mult timp la povesti, iar parcursul ei profesional m-a inspirat si mi-a dat multa energie pozitiva. Spun ca m-a inspirat, pentru ca este un artist desavarsit, care nu s-a lasat pana nu si-a implinit visul, chiar daca nu a stiut din prima exact care este acesta. Asa se face ca, desi a facut scoala si facultate de arte, a ajuns sa lucreze intai sase ani in advertising, a fost make-up artist, si i-a iesit si asta foarte bine, caci in 2008 a fost desemnata make-up artistul anului in cadrul Premiilor Fashion Tv, "detronand-o" pe Mirela Vescan. 

Cariera de designer si-a inceput-o cu o serie de accesorii, insa cele mai mari satisfactii profesionale au venit abia in momentul in care a lansat colectiile de palarii, devenind si furnizorul Casei Regale. 

Creatiile sale sunt cu adevarat spectaculoase, dar colectiile Skul Hats si Superheroes depasesc imaginatia oricui, fiind adevarate opere de arta. 

Ador accesoriile, iar palariile devin adevarate piese must-have in sezonul rece. Desi pot parea mult prea sofisticate, palariile Kristinei pot fi integrate si in tinute de zi. Modelul ales de mine, sub forma de craniu si cu un trandafir alb decorativ, mi-a completat perfect outfitul smart-chic semnat Sweet Paprika.


mi







Nu ratati urmatoarele postari! Va voi arata si alte modalitati de a purta minunatele palarii semnate Kristina Dragomir!

8 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Jacheta este una dintre piesele mele preferate din noua colectia Sweet Paprika, iar de palarie... ce sa mai zic?! Sunt fascinata de tot ce realizeaza Kristina Dragomir!

      Ștergere
  2. ce sa mai zic...a iesit superb!
    Palariile sunt oricum mai mult decat minunate....you made me proud!:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca iti place rezultatul! Eu am toate motivele sa fiu mandra de tine, pentru ca esti cu adevarat talentata, si sunt convinsa ca ne vei mai rezerva multe alte surprize placute si in viitor. Te pup Gabi!

      Ștergere
  3. personal nu sunt un mare fan al craniilor, dar palaria este superba...imi place paleta de culori pe care ai folosit-o.

    xoxo
    Mady

    thegirlfromthemirror.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este farmecul palariilor realizate de Kristina Dragomir: faptul ca reuseste sa imbine perfect detaliile feminine cu cele "dure", cum sunt craniile.

      Ștergere
  4. o tinuta minunata,imi place si machiajul...iar palaria e draguta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult ca ti-au placut. Voi mai avea doua postari realizate in colaborare cu aceeasi echipa, sper sa-ti placa si acelea.

      Ștergere