sâmbătă, 19 octombrie 2013

Cu ce ma imbrac azi? Afla cum poti rezolva dilemele de acest gen!

Joi seara am paticipat la doua evenimente, iar ambele aveau un dress code elegant. Eram intr-o pana teribila de idei, pana mi-am adus aminte cat de mult mi-a placut colectia Dolce & Gabbana din sezonul rece 2013. Aceasta a fost sursa mea de inspiratie. 

Aveam deja o rochie neagra din dantela, peste care am purtat un corset, mult mai sexy decat era designul initial al rochiei, de accesorii aurii nu duceam lipsa (ba chiar am un colier cu cruci, accesoriu intalnit in colectia D&G), asa ca imi mai ramanea doar provocarea de a reproduce coafura. Imi prind parul destul de rar, dar mi-a iesit ceva dragut pana la urma.




Nu am ratat ocazia de a ma fotografia cu Mirela Fraser (Fe[male]), unul dintre designerii mei favoriti!

Ps: cand ai in fata doi fotografi, care pozeaza simultan, este cam greu sa-ti dai seama spre care sa te uiti :))


Asa cum spuneam si in articolul "8 lectii de stil din colectiile sezonului toamna-iarna 2013", tinutele de pe catwalk pot fi oricand o sursa buna de inspiratie. Mie mi-au salvat acea seara, pe care initial eram dispusa sa o ratez, din cauza faptului ca nu stiam cu ce sa ma imbrac. Da, si eu imi pun adesea intrebarea "Cu ce ma imbrac azi", chiar daca pare imposibil :).

2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult ce ti-a iesit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Andreea! Aceste tinute ma bucura si pe mine cel mai mult, cand reusesc sa reinventez pentru nu stiu a cata oara aceeasi tinuta, ceea ce o transforma automat intr-o investitie smart.

      Ștergere