marți, 22 octombrie 2013

It's a man's world... or maybe not!

"How beautiful maleness is, if it finds its right expression", spunea scriitorul englez D.H. Lawrence. Cred ca acest frumos citat poate fi aplicat cu succes si in cazul vestimentatiei feminie. Designerii ne recomanda de cateva sezoane bune, sa imprumutam tot mai multe elemente din vestimentatia masculina, dar trebuie sa invatam dozajul perfect, pentru a ne pastra feminitatea si, nu in ultimul rand, senzualitatea.
 
 









Fotografiile au fost realizate in minunatul showroom al Kristinei Dragomir - str. Mihail Kogalniceanu, nr. 51.

10 comentarii:

  1. Oana, palariile sunt superbe, dar tinuta lasa de dorit! ma asteptam la mai mult...nu credeam ca esti genul copy-paste la pictoriale cu tinute nerealiste si nepractice din reviste :(
    si cumva, in pozele astea si in ultimul articol cu palariile Kristinei arati mult mai batrana...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da-mi voie sa te contrazic. Tinuta este purtabila. Evident, nu in miez de zi, pe strada si nu despre o casiera. Eu as purta-o cu mare incredere la un eveniment. Nu este un copy-paste din reviste, ci o readaptare a tendintelor actuale. Se poarta tinutele cu influente masculine si combinatiile de piese cu talie inalta si bustiere. Eu macar am purtat ceva pe dedesubtul sacoului :) Dar ia vezi tu in acest articol: http://www.divahair.ro/moda/stil_de_vedeta/vedetele_au_dat_tonul_unui_alt_trend:_decolteul_ametitor cum s-au imbracat Gwyneth Paltrow si Olivia Wilde.

      Nu mai vorbim despre piesele inspirate din lenjeria intima, purtate ca atare, ca piese de zi. In ceea ce priveste machiajul... este vorba de perceptia/gusturile fiecaruia.

      Ștergere
    2. Mie nu-mi plac palariile in general, de nici o culoare. Si nu-mi place nici cum iti vine stilul asta. Nu ma pricep, e vb de gusturi oricum. Dar macar am curaj sa imi asum ce zic si nu o dau anonim.

      Ștergere
    3. Ei, cand mesajele nu vin in mod anonim, este cu totul altceva. Merci Ramo pentru feed-back.

      Ștergere
  2. Mie imi place mult. Tinuta este senzuala, cu o nota grozava de masculine, asortata palariei. Si linia decolteului, mai ales in pozele din profil ... wow!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma bucur tare mult. Sper sa iti placa si tinuta postata in aceasta seara: http://ozfashionista.blogspot.ro/2013/10/haina-nu-l-face-pe-om-dar-spune-multe.html

      Ștergere
  4. So hot and stylish!
    www.cristinafeather.com

    RăspundețiȘtergere