joi, 7 noiembrie 2013

Cum a fost la concertul 30 Seconds To Mars din Milano

Weekend-ul trecut am fost pentru prima data la un concert sustinut in afara granitelor frumoasei noastre patrii. Mai exact, am mers pana in Milano, sa-i ascult pe cei de la 30 Seconds To Mars. Inca ma felicit pentru aceasta decizie, caci am avut parte de cele mai frumoase momente din viata mea. Am mai mers la cateva zeci de concerte, dar ca acesta... nu a fost niciunul!



Jared Leto este unul dintre cei mai talentati artisti pe care i-am auzit cantand live. Conexiunea pe care o are cu publicul este uimitoare. Pur si simplu iti da fiori pe sira spinarii. Este singurul care interactioneaza in permanenta cu publicul, si apreciez asta enorm. Mi se pare atat de deprimant sa mergi sa vezi un artist si doar sa-si faca rolul, sa cante ca si cum ai pus un cd, si la o ora fixa sa-si puna chitara la spinare, si sa plece... Jared Leto este la polul opus fata de acest scenariu. Si pentru ca am facut o multime de filmulete, am zis ca ar fi pacat sa le pastrez doar pentru mine. Asa veti reusi sa va faceti si voi o parere despre artistul Jared Leto.

Cum si-a facut aparitia pe scena:


Are un simt al umorului fantastic! A facut glume pe toata durata concertului. Va recomand sa urmariti filmuletele de mai jos:


 

Atmosfera a fost incredibila!!! Mii de oameni cantau melodii intregi, nu doar refrene, asa cum se mai obisnuieste pe la alte concerte...


Ne-a oferit cele mai frumoase melodii unplugged! Preferata mea a fost Hurricane!


Jared adora cover-urile. Stay a lui Rihanna i-a iesit mai bine decat originalul... Este atat de talentat!


A incercat sa faca un cover si dupa Bad Romance a lui Lady Gaga, dar s-a dovedit a fi un alt moment plin de unor, marca Jared Leto:


Este un entertainer desavarsit si primul artist care realizeaza importanta retelelor de socializare. Ne-a tot spus “hai sa facem acum o poza si sa o urcam toti pe facebook” sau “hai sa facem un filmulet impreuna si sa-l postam pe instagram!”. Ce a iesit, puteti vedea in urmatorul filmulet:


Si, nu in ultimul rand, am avut ocazia sa o vad pe Dita Von Teese pe un ecran urias :)) Stiati ca Dita apare in Up In The Air, nu?


Recomand tuturor sa incerce o astfel de experienta, iar daca vreodata (SPER sa se intample asta!!!) vor veni in Romania, neaparat sa va luati bilet si sa mergeti sa-i vedeti! 
PS: a fost singurul concert la care s-au aruncat cu baloane si confetti, ca si cum ar fi fost cea mai tare petrecere ever!

Va mai arat si momentul in care ne-a facut o declaratie de dragoste :P

 

9 comentarii:

  1. I loved that weekend! I loved the concert! I love these videos! I love 30STM! And I absolutely love this man!!! :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoasa atmosfera de la concert, Jared chiar pare apropiat de fani si se vede ca exista o conexiune speciala intre fani si el.
    Mi-a placut mult ca publicul parea ca face parte din trupa, la refren era un cor urias, cantau toti :)
    Recunosc ca auzisem de trupa, insa nu ii acordasem deloc atentie, dar acum chiar mi-au placut cateva cantece. Ma duc sa caut pe Youtube mai multe :P
    Aaa, si ma bucur mult pentru ca ai avut ocazia sa-ti vezi una din trupele favorite live. I know the feeling :)
    ***Ca actor nu imi placea deloc, dar deloc Jared, mi se parea ca interpreteaza numai roluri ciudate si parea si el un ciudat in viata de zi cu zi, insa pe scena pare diferit :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu am exagerat cu nimic atunci cand am spus ca a fost cel mai frumos concert la care am luat parte. Ma bucur ca s-a transmis asa si din scurtele filmulete pe care le-am facut :)

      Ștergere
  3. Oh, ce atmosfera!! Sunt convinsa ca a fost o experienta ce iti va ramane pt mult timp aproape de suflet, Jared are un talent uimitor! Ma bucur ca ai ridicat videoclipurile, le-am urmarit pe toate cu sufletul la gura iar auzind Hurricane mi s-a facut- din nou - pielea de gaina!

    Mi-as dori decat sa aibe puterea sa continue in acelasi ritm cu 30STM dar sa nu mai faca pauze atat de lungi in cariera cinematografica..

    Abiaaa astept sa ii vad live!! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu abia astept sa mergi la concert si sa facem schimb de impresii :D Kisses!!!

      Ștergere
  4. nu-mi vine sa cred ca nu a aparut comentariul care ti l-am lasat ieri :(
    Fffff fain concertul,chiar ii spuneam prietenului meu acum 3 sapt ca imi doresc enorm sa ajung la un concert de-al lor,si din clipuletele postate de tine imi dau seama ca e exact cum mi-am imaginat ca ar fi.
    Imi place energia pe care o emana Jared,e un tip foarte carismatic si extrem de talentat.
    Cred ca ai avut the time of your life :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu de ce nu mi-a aparut mesajul tau :( Chiar au fost unele dintre cele mai frumoase momente din viata mea. La un moment dat imi venea sa plang de bucurie :)

      Ștergere
  5. O simpla ascultare a Hurricane accoustic pe YouTube si de aici a inceput totul. Atat de mult mi-a placut, atatea emotii a trezit in mine incat nu am putut sa nu caut mai multe melodii. Si am ajuns sa le iubesc tot albumul This is War.
    Iar cand am auzit ca vin la Sziget Festival, asta se intampla in 2011, cu cateva zile inainte de plecarea mea la Berlin, am spus ca eu nu pot sa ratez o asemenea ocazie si ca un popas la Budapesta e absolut necesar.
    Ce ai descris tu referitor la concert e valabil si pentru mine. Dupa concert, ramasa aproape fara voce, spuneam ca e cea mai frumoasa experienta traita la un concert in afara tarii.
    Si apoi ajunsa-n Berlin am colindat magazinele Saturn din centru si cu greu am pus mana pe albumul lor. Eram fericita, i-am vazut in concert si le-am cumparat si albumul, considerand ca sunt adevarati artisti care merita apreciati. Sper din tot sufletul sa ii revad, de aceasta data in Romania!

    RăspundețiȘtergere