joi, 21 noiembrie 2013

Descopera cel mai bun epilator si il poti castiga!

Epilarea in antichitate se facea cu ajutorul unor fire de ata, care erau frecate energic de zonele cu pilozitate. Firele se prindeau in ate si erau trase. Mult mai tarziu, abia in 1986, s-a inventat in Israel primul epilator.

In prezent, situatia ne-a fost usurata extrem de mult! Recomandarea mea este Braun Silk Epil 7, unul dintre cele mai bune epilatoare pe care le-am incercat vreodata. Avantajul suprem: poate fi utilizat si la dus, deoarece functioneaza si fara cablu. In plus, datorita rolelor cu care este prevazut, durerea din timpul epilarii este diminuata considerabil, astfel ca nu mai avem de-a face cu acele brobonite rosii, care apareau inevitabil dupa epilare.

Producatorii “se lauda” cu faptul ca Braun Silk Epil 7 poate inlatura si cele mai scurte fire de par, de pana la 0,5 mm. Din fericire, mi s-a demonstrat faptul ca nu este doar o strategie de marketing, aceasta fiind realitatea. Aveam firele extrem de scurte atunci cand am incercat epilatorul, si nu doar ca le-a inlaturat foarte bine, dar a facut-o din prima, fara sa fiu nevoita sa trec aparatul de mai multe ori pe aceeasi zona.

Din punct de vedere al design-ului, Braun Silk Epil 7 este foarte chic, de un alb imaculat, atat mat cat si cu glitter. Avand o forma lunguiata si subtire, epilatorul este foarte usor de manuit.

Foto: Roxana Arghirescu


Braun Silk Epil 7 este prevazut si cu un led, care te ajuta sa vezi mult mai bine firele mici pe care in mod normal le-ai fi ratat, dar si cu alte 4 capete detasabile  pe care le poti schimba in functie de zona pe care vrei sa o epilezi. Mai exact, vei avea la dispozitie un capat pentru zone sensibile (axila & inghinal), unul pentru epilarea faciala, un capac efficiency, dar si unul pentru scurtarea parului. Acesta il poti imprumuta cu succes partenerului, atunci cand vrea sa isi aranjeze barba.

Nu in ultimul rand, Braun Silk Epil 7 vine impreuna cu un pachet de 16 servetele umede Olay pentru pre-epilare. Acestea au un efect de racire si calmare a pielii, facand epilarea mai placuta. 

Braun Silk Epil 7 a reusit sa ma uimeasca din primele secunde de la folosire. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Veti avea sansa sa va convingeti singure!





 


Puteti avea si voi un epilator Braun Silk Epil 7!

 Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in CONCURS?

-  Dati share la imaginea de concurs postata pe pagina mea de facebook si lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea „Ce va atrage la epilatorul Braun Silk Epil 7?”.
- Optional, daca va place blogul meu, nu uitati sa dati like paginii Oz style de facebook https://www.facebook.com/OanaZ.style

Concursul se desfasoara in perioada 21-28 noiembrie. Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti din lista celor care au lasat comentarii la imaginea de concurs de pe facebook.

CASTIGATOAREA ESTE:
 FELICITARI!!!

66 de comentarii:

  1. fb;https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz
    share:https://www.facebook.com/alinaflorentina.hurmuz/posts/545022158908143
    ma atrage finetea cu care lucreaza acest epilator Braun Silk Epil 7,pielea ramane fina ,are un efect de racire si calmare a pielii, facand epilarea mai placuta. Mi-as dori sa-l incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. https://www.facebook.com/mylifeasioana/posts/662823913758575

    Buna! :D La acest epilator imi place enorm de mult designul lui si lejeritatea in folosire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele Braun, iar epilatorul Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş.
    FB:Ramona Elena Dancea

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar fi un cadou perfect de sarbatori pentru mine si ma incanta deoarece pielea ramane fina si epilarea este mai placuta cu el FB Durus Octavia

    RăspundețiȘtergere
  5. gfc:georgyaaa
    fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=678540905497953&id=100000261480494
    Imi place absolut totul,incepand de la design,culoare,presupun ca este si foarte bun.....sincer nu folosesc,dar banuiesc ca este ca un AS...dupa forma lui pare foarte usor de utilizat...arata demential,si mi-as dori ffffffff mult sa am unul
    multumim pt concurs este minunat premiul

    RăspundețiȘtergere
  6. Epilatorul Braun Silk Epil 7 ma atrage pentru profesionalismul cu care a fost creat .Ma atrage deoarece înlătură până şi cele mai scurte, subţiri fire de păr si pentru precizia cu care a îndepărtare a părului .As putea alege viteza corectă pentru nevoile mele si m-as putea epila în mod confortabil oriunde şi oricând.Este ceea ce-mi doresc l Braun Silk Epil 7.
    Share -https://www.facebook.com/simona.popescu.7739/posts/1431591680387985
    Like-Popescu Cristina

    RăspundețiȘtergere
  7. fb:andreea ilie
    share:https://www.facebook.com/ilieandreea23/posts/623062567739516
    imi place designul ca il pot folosi sub dus si pentru ca este foarte usor d folosit
    multumim <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Vai, cat de frumoase sunt fotografiile!
    Tu si sora ta sunteti mereu asa creative cand faceti sedinte foto! :)
    M-am inscris si eu pe Facebook, sunt mare fana Braun si chiar mi-as dori Silk Epil 7 sa pot sa-l folosesc si la dus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Dorina! Chiar o sa-i transmit ce ai spus :) Sunt sigura ca o sa se bucure. Ne-am distrat de minune la aceasta sedinta foto. Sa ne fi vazut cum am inghesuit intr-o baie si umbrela de lumina si un scaun, astfel incat sa iasa pozele cat mai bine Bafta multa la concurs!

      Ștergere
  9. Imi plac produsele Braun de la ei am si eu epilatorul meu pe care il folosesc in prezent, iar epilatorul Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş.
    FB: Gabriela Gabriela
    Share:https://www.facebook.com/gabriela.gabriela.564/posts/224424977736252

    RăspundețiȘtergere
  10. https://www.facebook.com/anamaria.beraru.7/posts/430813700353162 Majoritatea produselor din casa sunt de la Braun si consider ca sunt cele mai bune,plus de asta sunt foarte sensibila la epilarea cu aparat si cred ca acesta imi ofera rezistenta la durere sub dus

    RăspundețiȘtergere
  11. fb gina whim
    https://www.facebook.com/ginawhim/posts/572019082851666
    Braun Silk Epil 7 mi se pare cel mai inteligent gadget pentru femei.Datorita celor 4 capete detasabile face ca epilatul sa fie delicat , nedureros,este foarte util ...

    RăspundețiȘtergere
  12. FB: Pupaza Din Tei, share: https://www.facebook.com/pupazadinteii/posts/177286275803558, la epilator ma atrag caracteristicile sale, cu adevarat este un produs exceptional si muult mai bun fata de ce folosesc eu in prezent, faptul ca il pot folosi sub dus, ca are led si pot vedea cu usurinta firicelele de par, faptul ca poate indeparta si cele mai mici fire, si nu numai, daca il pot imprumuta si partenerului este un epilator ideal!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. fb:Mary Anton
    share:https://www.facebook.com/anton.mary.1/posts/314983881977432
    Ma atrage Braun Silk Epil 7 pentru ca este foarte bun in comparatie cu alte marci , este de calitate, fara durere si lasa pielea foarte fina si delicata, are numai calitati.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi plac produsele Braun, iar epilatorul Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş.
    F.B marianavieru86

    RăspundețiȘtergere
  15. fb: irina olteanu
    share: https://www.facebook.com/irina.olteanu.94/posts/3608958398624
    imi place totul la el incepand cu multiplele capete pentru epilare si terminand cu faptul ca merge si fara fir. cu siguranta este un epilator pe care orice femeie trebuie sa-l aiba

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,
    FB: Cristina Popescu
    Share: https://www.facebook.com/popescu.cristina.167/posts/10201173876248535
    La Braun Silk Epil 7 ma atrage design-ul, calitatea si usurinta cu care indeparteaza firele de par (ledul). Capetele detasabile sunt super. Daca poate fi folosit si la dus, il vreau neparat! :-)
    Multumim pentru concurs, pozele sunt super!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ramona O. (FB: Poca Honas :)22 noiembrie 2013 la 09:48

    De cand am descoperit epilatorul, acum vreo...10 ani am avut numai Braun. Cat despre noul model...cum sa nu-ti placa?
    Numai faptul ca inlatura si cele mai scurte fire de par il face sa fie epilatorul pe care mi-l doresc :)

    RăspundețiȘtergere
  18. FB: Gheorghe Andreea Mihaela
    http://www.facebook.com/andreeac85/posts/759904744026224

    este foarte delicat cu pielea piciorului, imi lasa pielea fina si ma ajuta sa ma epilez si sub dus!

    RăspundețiȘtergere
  19. Folosesc un Braun Xpressive de aproape 5 ani de zile, este cel mai tare epilator pe care l-am putut avea.
    A cam imbatranit si imi doresc unul la fel de bun! Imi place foarte mult beculetul LED pentru ca in felul acesta nu trebuie mereu sa caut camera cea mai luminoasa pentru a nu scapa nici un firicel.

    RăspundețiȘtergere
  20. Imi place pentru ca ma pot epila in cada, ca nu are cabluri si fire, este mic-finut, ca dupa epilare lasa pielea foarte fina.

    RăspundețiȘtergere
  21. FB: crystyna nichita
    share: https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/468966463212060
    imi place pentru ca este delicat, merge fara cablu,si poate fi folosit si in baie

    RăspundețiȘtergere
  22. superb concurs as vrea asa cadou de craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. FB: Mariana Loredana
    Ma atrage la acest epilator ca aud numai lucruri bune despre el, mai alesc chestia cu epilatul in cada suna foarte bine. As fi curioasa sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Share: https://www.facebook.com/ella.cory.9/posts/455975407856702
    FB: Mihaela Miha


    Deoarece Epilatorul îndepărtează cele mai scurte şi cele mai fine fire de par, pielea ramanand netedă până la 4 săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  25. Faptul ca, Epilatorul îndepărtează cele mai scurte şi fine fire de par, pielea ramanand netedă până la 4 săptămâni.

    RăspundețiȘtergere
  26. fb: ana-maria ignat
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=371017306376899&id=100004058989707
    Ma incanta cel mai tare faptul ca scapi de firele cele mai scurte pe care nici ceara nu le ia...pot spune ca e un vis implinit al nostru,al femeilor:)

    RăspundețiȘtergere
  27. fb-Barcer Mihaela
    gfc-Mihaela Barcer
    share - https://www.facebook.com/mihaelabmihaela/posts/764142163602947
    poate fi utilizat si la dus, deoarece functioneaza si fara cablu. In plus, datorita rolelor cu care este prevazut, durerea din timpul epilarii este diminuata considerabil, astfel ca nu mai avem de-a face cu acele brobonite rosii, care apareau inevitabil dupa epilare.poate inlatura si cele mai scurte fire de par, de pana la 0,5 mm.

    RăspundețiȘtergere
  28. FB:Carmen Dumitru
    Share: https://www.facebook.com/carmen.dumitru.58/posts/546657242075039
    Nu mai simt durerea,firul se subtiaza,se rareste,pielea ramane neteda si merge fara cablu la dus.Super <3

    RăspundețiȘtergere
  29. Imi place acest epilator si orice femeie sil doreste. este accesibil si foarte bun deoarece se poate utiliza sub dus. <3
    fb flory ioana

    RăspundețiȘtergere
  30. Fb : Paula Maria
    Braun Silk Epil 7 ma atrage in primul rand desingn´ul lui ,mic si usor de folosit mai ales sub apa si pentru ca este foarte performant nu´i poate rezista nici un fir de par.

    RăspundețiȘtergere
  31. Fb: Dinu Florina
    Share: https://www.facebook.com/dinu.florina.5/posts/547211788700286
    Raspuns: Ma atrage faptul ca poate fi folosit si sub apa pentru ca eu obisnuiesc sa ma epilez cand fac dus.

    RăspundețiȘtergere
  32. Mihalcea Ana-Maria... Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş. https://www.facebook.com/anamaria.mihalcea.16

    RăspundețiȘtergere
  33. fb:Rascanu Geanina
    share:https://www.facebook.com/rascanu.geanina/posts/686512208050261
    Folosesc deja un epilator braun dar acesta ma atrage foarte mult pentru ca nu are fir si poate fi folosit si sub dus!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pe langa faptul ca este performant, este fara cablu, te poti epila linistita oriunde, optiunea smartlight si faptul ca epilatul in apa calda nu iti mai sensibilizeaza atat de rau pielea.

    Ar fi cadoul perfect pt ziua mea!

    te pup

    RăspundețiȘtergere
  35. FB:Janeta Janet
    Share:https://www.facebook.com/janeta.janet.9/posts/267657473358828
    Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş ,inlatura si cele mai scurte fire de par, de pana la 0,5 mm iti lasa piele fina si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  36. fb.pop aurelia,share.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=597817406920041&set=a.264122550289530.58768.250721308296321&type=1&theater,Sa fiu sincera imi plac produsele Braun, iar epilatorul Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş, designul lui si lejeritatea in folosire.

    RăspundețiȘtergere
  37. ma atrage datorita celor 4 capete detasabile pe care le poti schimba in functie de zona pe care vrei sa o epilezi, imi place ca poate fi utilizat si la dus si imi place ca nu are cablu astfel putand fi mai usor de utilizat si il putem folosi atat eu cat si iubitul meu

    RăspundețiȘtergere
  38. fb: Calin Andreea Daniela
    share: http://www.facebook.com/calin.andreeadaniela/posts/536840886401299
    Imi place enorm faptul ca are led si pot vedea si firele mici, am o mare pronlema cu asta fiind bruneta...

    RăspundețiȘtergere
  39. fb : nicoleta ciocoiu
    share :https://www.facebook.com/nicoleta.ciocoiu.9/posts/447735985333170
    imi place si ma incanta ideia de a avea un astfel de aparat mai ales pentru ca poate fi folosit sub dus si un mare plus pentru cel patru capete ce le detine iar de led ce sa mai zic de un real ajutor cand esti obosita si nu mai vezi nici spuma din cada bine dar mite toate firele ..multumim !

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna!
    fb-Brindusa Aluclesei
    gfc-abetina
    share-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/466576600119687
    share-
    https://www.facebook.com/brindusa.aluculesei/posts/466576996786314
    Braun Silk Epil 7 este un aparat fara fir,usor de folosit si eficient

    RăspundețiȘtergere
  41. Ma incanta epilatorul DoruBraun Silk Epil 7 pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş, poate sa epileze si firele de par f. scurte (0,5mm), are un desing ce-l face usor de manuit ( frma lunguiata)!

    RăspundețiȘtergere
  42. Din descriere reiese ca inlatura cele mai mici fire, poate fi folosit si la dus.... dar as prefera sa il incerc, apoi va povestesc mai multe.... :)

    RăspundețiȘtergere
  43. ma atrage faptul ca poate fi folosit sub dus si pot rezolva astfel mai multe lucruri odata
    https://www.facebook.com/ibaciu669/posts/1477348889157107

    RăspundețiȘtergere
  44. FB: Aurelia Calinic
    GFC: aurelya68
    share: https://www.facebook.com/aurelia.calinic/posts/584436841610333
    Imi place pt ca este prevazut si cu un led ce ma ajuta sa vad firele mici ,mai are 4 capete detasabile pe care le pot schimba in functie de zona pe care vreau sa o epilez.

    RăspundețiȘtergere
  45. fb:Filip maria
    share https://www.facebook.com/filip.maria.35/posts/747408715287711
    Imi place ca inlatura si cele mai mici fire si poate fi folosit si la dus.

    RăspundețiȘtergere
  46. FB Alexandra Chirita
    Share https://www.facebook.com/sandicache.che/posts/230963200398568
    Poate fi utilizat la dus , are 4 capete detasabile si este bun

    RăspundețiȘtergere
  47. Braun Silk Epil 7 ma incanta pentru ca poate fi folosit si fara fir în cadă sau duş.
    Ileana Seran
    http://www.facebook.com/ileana.seran/posts/548654401887988

    RăspundețiȘtergere
  48. La acest epilatorul mă atrage faptul că se poate folosi și sub duș. Ar fi un cadou superb.

    RăspundețiȘtergere
  49. Fb lenuta sanduleanu
    este un epitator practic ,ce poate fi folosit si sub dus.,un cadou super de Mos Nicolae

    RăspundețiȘtergere
  50. Cel mai mult imi place faptul ca acest epilator poate fi utilizat si la dus, deoarece functioneaza si fara cablu.

    RăspundețiȘtergere
  51. Imi place mult de tot faptul ca are acumulator si lumina LED, este foarte practic.
    https://www.facebook.com/milita.petre/posts/281061945378966

    RăspundețiȘtergere
  52. la acest epilator imi place ca poate inlatura si cele mai scurte fire de par, de pana la 0,5 mm, ca functioneaza fara cablu si ca este alb si foarte finut.

    RăspundețiȘtergere
  53. fb ciocoiu mihaela v
    gfc ciocoiumihaela22
    ma atrage acest epilator pentru ca nu am avut niciodata un epilator,eu m-am facut doar cu big ,imi doresc foarte mult un epilator https://www.facebook.com/victoritamihaela.ciocoiu/posts/628485073865075

    RăspundețiȘtergere
  54. imi place pentru ca il pot folosi si pentru fire scurte si pentru faptul ca se poate folosi si la dus
    fb radu adina

    RăspundețiȘtergere
  55. gfc-medvei monika
    https://www.facebook.com/monika.erzsebet/posts/399952976803602
    Imi place acest epilator enorm deoarece se poate folosi si sub dus, acolo corpul este mai relaxat si nu epilarea este mai putin dureroasa. Multumesc pentru sansa!!

    RăspundețiȘtergere
  56. nici nu se pune problema de ce imi place....pt ca il pot folosi in timp ce fac dus, ceea ce ma face sa castig timp.
    FB : anaiss anaiss

    RăspundețiȘtergere
  57. Imi place pentru ca este ff practic si necesar oricarei femei. Deja il ador.Il poti lua cu tine oriunde
    GFC: Valeria Roxana Lungu
    FBL Lungu Valeria Roxana
    Share : https://www.facebook.com/lungu.valeriaroxana/posts/577795698958267

    RăspundețiȘtergere
  58. Braun Silk Epil 7 imi place deoarece are 4 capete detasabile pe care le folosesti in diferite zone si că se poate folsi și sub dus
    legrand_dea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  59. Seran Andrea
    Fb: Andre Andrea
    Imi place pentru ca se poate folosi sub dus.
    andrea_seran@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  60. Mi se pare foarte tare ca poate fi utilizat sub dus. Chiar m-ai facut curioasa :)
    https://www.facebook.com/ioana.cristina.986/posts/580540632014666

    RăspundețiȘtergere
  61. gfc: Michely
    FB: Mihaela Luca
    Share: https://www.facebook.com/Michadeea/posts/10152047752442360
    Imi place foarte mult ca poate fi folosit la dus, asa pot face 2 lucruri o data

    RăspundețiȘtergere
  62. Share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10151735584896059
    Imi place epilatorul pentru ca e mic ,practic si mai ales il poti folosi si sub dus.

    RăspundețiȘtergere
  63. E mic si compact, asta imi place.

    RăspundețiȘtergere
  64. FB: Violeta Irihoney
    Share: https://www.facebook.com/gaby.atanasov#!/irihoney.land/posts/369248746555000
    Pe langa fatup ca folosesc epilator marca Braun de la 17 ani si nu m-a dezamagit niciodata, cel nou imi place:
    - pentru ca are autonomie 40 min si se incarca repede intr-o ora
    - datorita becului LED care ma ajuta sa vad bine firele
    - datorita celor faptului ca face posibila epilarea intr-o baie spumoasa si relaxanta
    - pentru precizia cu care te scapa si de cele mai mici fire
    So ... GO BRAUN! :)

    RăspundețiȘtergere