sâmbătă, 28 decembrie 2013

2013 a fost spectaculos. 2014 trebuie sa fie genial!

A mai trecut un an! Wow, cum se duc lunile astea! Incercam sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat in 2013 si mi-au venit in minte doar proiectele care mi-au fost cele mai dragi, realizarile legate de acest blog.

Nici nu mai tin minte cand am auzit pentru prima data intrebarea: "When was the last time you did something for the first time?", dar cred ca este bine sa ti-o adresezi la final de an. Experientele noi sunt cele care iti raman mereu in minte, iar daca sunt placute, ti se imprima si in suflet. 

Iata lista mea din 2013:

- Am colaborat cu o echipa minunata de la Sibiu pentru realizarea M Calendar - Fashion Icons Tribute. Abia astept sa-i reintalnesc pe 18 ianuarie, cu ocazia lansarii care va avea loc in Bucuresti! A fost pentru prima data cand am calatorit in afara Bucurestiului pentru un proiect de acest gen;
-  Am luat parte la proiectul Braun Fashionable Legs, cand am avut ocazia sa defilez pentru prima data pe un podium si sa intru in pielea unui model. A fost o experienta unica, mai ales ca am purtat o tinuta Murmur care mi-a dat incredere in mine;
- O alta experienta noua si frumoasa am trait-o datorita Nokia & Diva Hair, cu ajutorul carora am realizat o sedinta foto plina de culoare. A fost prima data cand am pozat alaturi de alte doua bloggerite de moda si a fost super fun! Multumesc Manuela & Pepa!
- Am facut parte din juriul "Miss Universe Romania" si-am defilat si-acolo pe un podium :)) doar ca a fost in calitate de jurat. Emotiile au fost cu atat mai mari, caci era vorba despre o emisiune televizata si care se mai difuza si in direct.

In 2013 Oz style a devenit mai mult decat un blog, a trecut la stadiul de job part-time si trebuie sa recunosc faptul ca nu este tocmai usor sa te imparti intre un job full-time (cel de redactor sef Diva Hair) si unul care iti ocupa tot restul timpului, dar atunci cand faci un lucru cu pasiune, nici nu mai simti cum trece timpul. Cam asa stau lucrurile si in cazul meu, asa ca nu ma plang!

Sa avem toti parte de un 2014 plin de realizari si de cat mai multe momente speciale, care sa ne aduca zambetul pe buze!

Make-up: Suzana Visan
Locatie: Casara
Tinuta: Fe[male]








6 comentarii:

  1. Cred ca e unul dintre cele mai frumoase sentimente cand, la sfarsit de an ne punem in balanta toate experientele noi si frumoase. Iti urez un an nou si mai frumos decat cel care a trecut! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. La un 2014 mai spectaculos! cheers

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea, nu uita! viata da DOAR celui care cere! so, cere cat de mult poti! pt ca ai de ce si mai ales, ai cu ce! :) te pup cu drag. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult pentru incurajare! Te pup! Sa ai si tu un 2014 plin de surprize placute!

      Ștergere