duminică, 15 decembrie 2013

Cum a fost la deschiderea primului boutique Dolce & Gabbana din Romania

 
Saptamana trecuta am avut placerea de a lua parte la deschiderea primului boutique Dolce & Gabbana din Romania. Dupa doar 8 luni de la deschiderea magazinului Roberto Cavalli, in cadrul galeriei The Grand Avenue a hotelului JW Marriott si-a mai facut aparitia un celebru brand international, ravnit de femeile din toata lumea.  Boutique-ul Dolce & Gabbana se intinde pe o suprafata de peste 300 de metri patrati, fiind cel mai mare din toata galeria hotelului. Si pentru ca beneficiaza de un spatiu atat de generos, designul este unul pe masura.



Pentru acest eveniment am ales o rochie Asos cu spatele gol si un cardigan pufos, care este extrem de versatil. Eu am ales sa-l port pe umeri, pentru un plus de eleganta.


In centrul boutique-ului a fost amenajat un spatiu cu cateva piese din colectia toamna-iarna 2013. Acestea au fost piesele de rezistenta, atragand privirile tuturor celor prezenti.






Singurul meu regret a fost legat de faptul ca am putut vedea prea putine piese opulente, luxuriante, care caracterizeaza brandul Dolce & Gabbana. Exceptand tinutele pozitionate central, restul creatiilor mergeau pe croiuri si detalii minimaliste.

Iata ce mi-a mai atras atentia:




 Ochelarii sunt superbi!



Iata si minimalismul despre care spuneam:

 Asa arata rochia din spate:
Ma bucur de faptul ca tot mai multe case de moda celebre reusesc sa gaseasca drumul spre Romania. Ramane de vazut ce alte branduri ne vor mai surprinde in viitorul apropiat. M-as bucura ca pe o noua lista de boutiqueri de lux sa gasesc si nume precum: Louboutin si Charlotte Olympia.

2 comentarii: