miercuri, 18 decembrie 2013

Little Black Dress pentru un Craciun stylish

Nu stiu cu cat timp inainte de Craciun va pregatiti voi outifiturile, dar eu am inceput deja sa ma gandesc la optiunile pe care le am. Prima tinuta pe care am ales-o este una all-black, foarte chic si versatila, care sper sa va inspire si pe voi.

Am ales o rochie din dantela, pe care am achizitionat-o inca din vara si am asortat-o la un cardigan super pufos (sunt fantastice texturile pufoase, nu-i asa?!). Ador sa asortez rochiile de vara cu piese crosetate, plus ca asa fructific si garderoba sezonului cald. Cizmele peste genunchi sunt must-have in acest sezon, asa ca nu aveau cum sa lipseasca.

Avand un look simplu, uni, am plusat la capitolul accesorii si am ales o pereche de cercei statement, dar si o coafura elaborata, realizata de specialistii de la salonul Londra 17.  Evident, aceasta putea sa fie doar una retro, pin-up, caci este stilul care ma atrage de fiecare data cand pun piciorul intr-un salon. 

Abia astept sa-mi deschid cadourile de la Mosu'!!!
 
Hair style & Locatie: Londra 17







Voi cu ce va imbracati de Craciun?

2 comentarii:

  1. E ok alegerea ta vestimentara, eu nu sunt deloc adepta negrului (cu atat mai putin all black), ma gandesc doar cum ar fi fost cardiganul pe alb, niste dresuri colorate, sau macar panglica din talie sa fi avut o culoare, orice culoare. Machiajul si coafura sunt ca de obicei - flawless.

    RăspundețiȘtergere