sâmbătă, 5 iulie 2014

Experiente cu bicicleta: Then & Now

 Then

Tin minte si acum prima plimbare cu bicicleta… fara rotile ajutatoare. A fost un dezastru total! Eram in parc, insotita de toti prietenii de la bloc. Aveam 10 ani si dadeam prima mea tura fara rotile ajutatoare. Eram super entuziasmata, iar prietenii ma incurajau. La scurt timp, mi-a aparut un “obstacol” in fata: doua dudui cu carucioarele, care ocupau tot trotuarul. Erau mult prea preocupate de discutia pe care o purtau, ca sa ma mai observe si pe mine. Nu aveam cum sa le ocolesc, asa ca am incercat sa merg pe margine, pe bordura. Mi-a iesit, dar ghidonul era mai lung, asa ca l-am lovit in cap pe copilul din caruciorul din margine. As fi putut sa opresc. Nu mi-a trecut prin cap. Poate eram atat de fericita ca puteam sa imi mentin echilibrul pe doua roti, incat aveam senzatia ca nimic nu m-ar mai putea opri. M-am inselat! Mama copilului nu a protestat, dar a avut grija prietena ei sa-mi dea o palma. A fost suficient pentru a ma traumatiza toata copilaria, caci nu am mai indraznit apoi sa merg pe bicicleta in spatii populate. Mergeam doar atunci cand eram in vizita la bunicii de la tara.

Now


Cand am reinceput sa prind drag de bicicleta? Cam in aceeasi perioada in care au inceput sa se inchirieze de prin parcuri. Treptat, mersul pe bicicleta a devenit una dintre activitatile mele preferate pe timp de vara. Iar astazi, pot spune cu sunt super happy sa reprezint evenimentul Skirt Bike in calitate de ambasador! Mi-am pregatit deja o super tinuta si va dau intalnire pe 6 iulie la Palatul Copiilor de la ora 15:00. Acolo este punctul de intalnire. Anul trecut, desi a plouat, au venit 300 de femei. Abia astept sa vad cate se vor strange de aceasta data!

Defilarea se va face la ora 16:00 pe urmatorul traseu: Bd. Tineretului- Bd. Dimitrie Cantemir-Piata Unirii-Piata Universitatii-Piata Romana-Piata Victoriei-Bd. Aviatorilor-Parcul Herastrau-Roaba de Cultura (intrarea Pescarus).

Evenimentul se va incheia la Roaba de Cultura, unde organizatorii au pregatit cateva surprize, candy bar, tombole si concursuri cu premii oferite de sponsori, cycle chic fashion show, concert, shopping pe bicicleta la Atelierul de handmade, unde peste 15 artisti si-au anuntat prezenta, dans si multa multa distractie!

Foto credit: Daniel Vrabioiu



Am purtat:
Top New Look







Bicicleta pe care voi merge maine va avea un accesoriu special, un cosulet de la Fabulouse Baskets. Vestea buna este ca si voi puteti castiga unul ca cel din sedinta foto pe care am pregatit-o cu ocazia acestui eveniment.



CONCURS:


Ce trebuie sa faceti?
Sa dati like paginii de facebook Oz style
Sa dati like paginii de facebook Fabulouse Baskets
Sa dati share imaginii de concurs.

Pe  13 iulie voi desemna castigatoarea prin tragere la sorti. Aceasta va fi aleasa din lista celor care au dat share imaginii de concurs.

Ne vedem maine la SkirtBike!!!

Castigatoarea este:

3 comentarii:

  1. fb:Trica Viorica
    share:https://www.facebook.com/trica.viorica.1/posts/326462177523171
    Multumim pentru concurs.O vara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. fb ene maria share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=267057700148967&id=100005342163092

    RăspundețiȘtergere
  3. Fb Mara Pia
    Share https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=695063100558924&id=100001657214626

    RăspundețiȘtergere