luni, 28 iulie 2014

Fericirea ne-o facem singuri

Mult timp am trait cu senzatia ca fericirea pica din cer si daca nu o am azi trebuie sa am rabdare, sa mai treaca o zi, si apoi sigur avea sa mi se intample ceea ce imi doream. Evident, eram mereu dezamagita, caci visam cu ochii deschisi, fara sa-mi dau seama ca degeaba visam daca nu faceam nimic pentru a-mi indeplini idealurile. Traiam cu senzatia ca Universul comploteaza impotriva mea, desi eu eram singura care imi puneam piedica dupa piedica. 

Intre timp, am facut pace cu mine insami. Visez la fel de mult, dar acum stiu ca doar daca indraznesc sa si fac ceva, Universul ma va rasplati si el cu ceea ce ar putea fi considert un noroc picat din cer. Daca in trecut incercam sa ma rezum la un singur plan care sa ma faca fericita, astazi am o lista intreaga cu obiective si incerc treptat sa le bifez pe toate. De ce sa ma limitez singura, cand stiu ca pot sa fac tot ce imi propun?!

Nu incetati niciodata sa visati si luptati pentru idealurile voastre! Eu ador sa fac asta!

Foto: Roxana Arghirescu


Am purtat:
Curea - Zara
Sandale - Musette





Kisses!
Oz

6 comentarii:

  1. Foarte draguta rochita, iar tu foarte frumoasa! <3
    sunt de acord cu ce ai scris :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Este atat de lejera, perfecta pentru vara! Cam asa sunt toate hainele pe care le produc cei de la LN Exclusiv: https://www.facebook.com/pages/LN-Exclusiv/1449496751933662

      Ștergere
  3. Arati minunat! Imi place culoarea parului, iti vine cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc! Mi-am dorit mult timp sa ma fac blonda si acum sunt foarte fericita de rezultat :)

      Ștergere