joi, 31 iulie 2014

It's all about positive thinking: Cat de important este sa gandesti pozitiv!

Pentru ca trec printr-o perioada zen, m-am hotarat sa scriu un nou articol motivational. Sper ca nu ati ratat postarea "Fericirea ne-o facem singuri"!

Sunt convinsa ca, asa cum mie mi-a luat cativa ani buni sa ma lecuiesc de negativism, inca mai sunt multi care adopta o atitudine gresita fata de propria viata.

Cu multi ani in urma, atunci cand sufeream un esec, ma inchideam in mine si refuzam sa gandesc un plan care sa ma faca sa ma simt mai bine. Aveam senzatia ca salvarea trebuie sa vina din exterior, iar mie imi revenea misiunea de a ma consuma cat se putea de mult, gasind mereu scuze lamentabile pentru negativismul meu.

Treptat, am invatat ca cele mai rapide salvari nu vin de la 112, nici din exterior, ci chiar din interiorul meu. Eu sunt prima care pot vedea semnalul de alarma si pot lua decizii diferite, care sa nu ma mai aduca pe marginea prapastiei, sau chiar daca sunt deja cu un picior in gol, tot in interior voi gasi forta necesara de a-mi restabili echilibrul.

Si astazi ma arunc in situatii complicate. De asta nu m-am lecuit! Lucrurile simple ma plictisesc, dar daca vad ca drumul este o fundatura, iar calatoria imi provoaca mai multa tristete decat bucurie, daca situatia prezenta ma transforma intr-o persoana nefericita, am taria se recunosc faptul ca nu am facut o alegere buna, sa ma intorc si sa aleg un alt drum, care sa-mi readuca zambetul pe buze si sa-mi elibereze mintea de toate gandurile negative. 

Nimic nu este intamplator in viata si orice esec sau intamplare pe care o consideram nefericita pe moment, are o explicatie. Trebuie doar sa gandim pozitiv, sa ne dam seama unde am gresit, sa nu ne dam bautiti si sa alegem sa traim o viata care ne face fericiti. 

Pozitivismul a devenit prioritatea mea nr.1 in acest an, si de aceea am ales sa imi completez colectia de bijuterii cu pandantivul Positivy de la Pandora. Asa imi voi reaminti mereu ca pot trai o viata fericita daca adopt o gandire pozitiva!

Foto: Roxana Arghirescu

 




Am purtat:
Colier Meli Melo
Curea H&M








4 comentarii:

  1. Foarte frumoasa tinuta ta. Un stil curat, elegant, ti se potriveste perfect. Imi place inelul Pandora de mor, eu oricum am o slabiciune pentru tot ce inseamna Pandora. Kisses
    http://www.xcentrica.ro/review-aqualia-thermal-spa-de-zi/

    RăspundețiȘtergere
  2. Te prinde foarte bine aceasta culoare, da o nota de eleganta si rafinament. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc! Sunteti foarte dragute! :*

    RăspundețiȘtergere