joi, 3 iulie 2014

Summer in the city

Daca imi urmariti blogul de ceva timp, probabil ati observat ca in toate postarile am incaltaminte cu toc. Da... asa-i viata unui hobbit care sfideaza mama natura! Port tocuri de prin liceu si nu am vrut sa renunt la ele sub nicio forma, nici macar atunci cand m-am vazut nevoita sa poreclesc anumite perechi. "Pantofii de diva chinuita", facuti la comanda (!!!), mi-au torturat mult timp picioarele si i-am iubit cu fiecare junghi pe care mi l-au dat, mergand pe principiul "rabda baba la frumusete". Ba chiar mi-am impresionat si sefii, care s-au induiosat si mi-au cumparat un taburet. Ce vremuri! Ce ma mai iubeau sefii pe atunci... Eh, intre timp "relatia" noastra a prins putin praf. Doar am facut 5 ani de existenta divina in cadrul companiei si, ca in orice relatie... nu mai suntem atat de atenti unii cu altii! Heei... Dar sa nu ma abat de la subiect! Spuneam ca am adorat pantofii cu toc... dar, treptat, in inima mea si-a mai facut loc un "specimen" pe care eram obisnuita sa il ocolesc atunci cand il intalneam... incaltamintea cu talpa joasa! Stiti cum e... celor carora le acorzi cea mai putina atentie, iti rezerva cele mai frumoase surprize.

Cam asa a fost si in cazul meu cu... sandalele fara toc! Recunosc, batranetea m-a impins spre ele.V-am spus ca am facut 29 de ani, nu-i asa?! Practic, nu mai pot cu tocurile. Adica... pot, dar cu masura!

Cum am inceput aceasta noua "relatie" cu incaltarile comode? Am intalnit modelul care mi-a furat simturile. Eram intr-o zi prin mall, in Deichmann, si ma uitam la pantofi cu toc (LOGIC!) si, la un moment dat, de pe un raft au stralucit... ELE! La propriu, chiar au stralucit caci sunt metalizata! Am pus frumos pantofii cu toc la locul lor, am probat sandalutele si m-am dus direct la casa! A fost cea mai buna achizitie ever!

Ps: asta nu inseamna ca nu o sa mai port si incaltaminte cu toc (prima iubire nu se uita niciodata!), dar de la o vreme (de cand ma simt mai baba), am inceput sa fiu mai atenta la ce imi cumpar si sa primeze confortul inaintea oricarui alt aspect. Nu degeaba se spune ca odata cu batranetea vine si intelepciunea :))

Sa va prezint minunatiile sclipiricioase, in care imi voi relaxa picioarele vara aceasta:

Foto: Manuela


Am purtat:
Rochie Pull& Bear
Geanta BooHoo









3 comentarii:

  1. Auzi la ea baba:))) Eu pitic fiind te inteleg, dar nu sunt experta pe tocuri, si le evit cat pot:)) Am cateva perechi care sunt chiar comode, si la care apelez cu incredere. Restul stau ascunse in dulap si asteapta sa imi fac curaj:))
    Oricum, foarte dragute sandalele! Sa le porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragute sandalutele, le-am vazut si eu, insa nu mai erau marimea mea :(
    Iti stau superb :*

    RăspundețiȘtergere