marți, 12 aprilie 2011

Cum sa iti completezi tinuta boho chic cu o coafura pe masura

Intregul weekend, care tocmai a trecut, l-am dedicat stilului boho chic. Sambata am avut un chef nebun sa-mi schimb putin coafura. Ma saturasem de parul lasat liber si ondulat putin la varfuri asa ca am cautat tutoriale noi de hairtyle pe youtube. Din doua materiale am reusit sa improvizez o coafura de care am fost foarte multumita :)

Practic, bretonul se impleteste in spic pana in zona urechii iar apoi doar in trei si se prinde intr-o parte. Restul parului se onduleaza, cu bigudiuri sau cu ondulatorul (pentru a economisi putin timp). Pentru a obtine un aspect dezordonat se ravasesc buclele iar apoi se ia cate o suvita se prinde de varfuri cu o mana iar cu cealalta se trage in sus. Astfel se tapeaza parul cu degetele. Daca nu va reuseste puteti sa folositi metoda clasica, respectiv cu un pieptan cu zimti desi si sa ravasiti parul tot de la varfuri spre radacina.

Dupa ce m-am coafat am profitat de faptul ca au inflorit copacii si am iesit din nou in parc pentru o mica sedinta foto:





Ps: Mi-au mai placut cateva coafuri asa ca sper sa le pun cat de curand in practica.

4 comentarii:

  1. Ce misto a iesit coafura :)Pozele sunt frumoase, iar tu si mai si :)
    Andrushka

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci Andreea! Abia astept sa mai incerc sa fac si alte coafuri :D pentru ca am gasit niste tutoriale geniale pe youtube :P

    RăspundețiȘtergere
  3. ooo, super esti in toate pozele
    dar in poza a duua, ce sa mai, intr-un mare stil :P

    RăspundețiȘtergere