miercuri, 20 aprilie 2011

Cum sa porti o tinuta in culori tari

Cea de-a treia tinuta cu care am facut fotografii duminica trecuta este in culori tari: rosu si mov. Designerii au propus, pentru sezonul cald 2011, o multime de piese vestimentare in culori aprinse, uni, insa cei mai indrazneti au mizat pe mai multe combinatii, inedite, de culori. Din aceasta ultima categorie as mentiona casele de moda Gucci, Marc Jacobs, Jason Wu si Nina Ricci.

Iata cateva exemple, concrete, din colectia Gucci:



Din colectia Nina Ricci:


Din aceste colectii m-am inspirat atunci cand am combinat fuchsia cu vernil si tot de aici mi-a venit si ideea sa asortez rosu cu mov. 

Totusi, desi in cazul designerilor, culorile tari, alaturate, au beneficiat de aceeasi expunere eu am ales sa nu exagerez asa ca la rochia rosie Margotte am purtat mici "pete de culoare" - o panglica si o curea mov. Pantofii, desi tot mov, au fost pastel. Geanta Dasha, din lac, a fost de un rosu si mai intens decat rochia.

La o tinuta in aceste culori nu avea cum sa-mi lipseasca rujul rosu. O alta pata de culoare au fost si unghiile date cu o oja fuchsia.

Iata ce a iesit:



 De aceasta data am facut si foarte multe fotografii tip portret:





Fotografiile au fost realizate de Roxana Arghirescu.

3 comentarii:

  1. Super tinuta, dar si superrrrrr manechinul:) Tichiri

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place mult aceasta noua tentinta insa nu stiu sigur daca o voi si adopta, nu prea ma caracterizeaza. rochia pe care o porti este superba, la fel sunt si pozele!
    stylingphotodiary

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Cristina! Ma bucur mult ca ti-au placut pozele. M-am uitat pe blogul tau si am vazut cat de talentata esti. Fotografiile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere