luni, 18 aprilie 2011

Lady in... Pink!

In copilarie am avut doua obsesii de culori: bleu si apoi roz. Totusi, treptat, mi-am dat seama ca nu are sens sa ma limitez la o singura culoare asa ca, in prezent, cu greu pot sa numesc una favorita.

Prima tinuta pe care am imbracat-o duminica, fuchsia, mi-a adus aminte de vechile pasiuni si de faptul ca rozul chiar imi vine foarte bine :)

Cu rochia fuchsia, Margotte.ro, am compus o tinuta pe care as purta-o oricand la birou asta si pentru ca sunt printre persoanele norocoase care nu au dress code impus. De fapt... nici nu cred ca as putea sa lucrez vreodata intr-o multinationala unde sa mi se impuna sa port tinute sobre in culori neutre.

Desi marile case de moda au impus un nou trend in acest sezon si, teoretic, as fi putut sa asortez rochia la accesorii in nunate la fel de tari, am optat pentru accesorii nude: pantofi Lust of Creation, geanta supradimenionata Dasha.ro si o curea subtire rose. Singura pata de culoare pe care am mai adaugat-o a fost vernilul de la cercei.

In privinta machiajului, desi am pastrat machiajul retro, cu tus, am ales un gloss portocaliu pal, o culoare naturala care doar sa dea buzelor un luciu si un plus de volum.

Iata ce a iesit:









Voteaza acest look!

5 comentarii:

  1. Hello, au iesit super pozele :)
    Am o intrebare: ai folosit fuchsia, rose, bej si vernil. Cum se face ca poti purta acel vernil cu toate ca nu e asortat la nimik? Si fuchsia si verbilul sunt doua culori puternice; pana acum nu credeam ca le poti purta in aceeasi vestimentatie...bine ..nu ca m-as pricepe dar credeam ca e prea strident. Stii, eu incerc sa invat de la tine cate ceva, daca s-o prinde si de mine :P
    Pup.
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca a fost tare haios mesajul tau :P Pai bejul intra in categoria culorilor neutre care se pot asorta la orice. Apoi, rose-ul si fuchsia sunt tonuri din aceeasi culoare. Vernilul este acea pata de culoare "chic" si face intreaga tinuta sa fie mai interesanta. Designerii au fost foarte indrazneti in sezonul asta si au propus tot felul de combinatii de culori, insa o sa detaliez acest trend cand o sa postez cea de-a treia tinuta din saptamana asta unde am asortat rosu cu mov :D Combinatia ideala pe care vreau sa o incerc este sa asortez o rochie orange (pe care nu am gasit-o) cu accesorii turcoaz/vernil cu auriu :D Ps: veste proasta... am pierdut azi un cercel vernil :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai maaa, cum l-ai pierdut??? Era misto rau :)
    Am inteles cum e cu culorile. Tie iti vine superb oricum si orice culori ai folosi. Eu daca as pune pe mine fuchsia cu vernil cred ca as arata ca o taranca :)))
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu nici eu cum am reusit sa il pierd mai ales ca inca aveam surubul lipit de ureche atunci cand am realizat :( Sper sa mai gasesc o pereche la fel pentru ca si mie imi placeau mult si imi doream sa-i asortez la o tinuta in care urma sa ma pozez. Sunt convinsa ca aceasta combinatie de culori te-ar prinde si pe tine :)Pupici!

    RăspundețiȘtergere