sâmbătă, 3 septembrie 2011

Excursie la Paris: business or pleasure? Both!

Duminica plec la Paris! Am facut putin teasing inca de la sfarsitul postarii "OZ la Muzeul Astra". Este prima calatorie pe care o planuiesc intr-un timp atat de scurt (aproximativ 2 saptamani). Totul a pornit de la un eveniment Redd`s la care am participat cu PR-ul Diva Hair, Isabel. Stand la o bere :P ne-am gandit "ce ar fi sa mergem noi la targul de moda Pret a Porter de la Paris? Si daca tot mergem nu facem si cateva poze de street style pentru Comunitatea Fashionistelor si articole despre tendinte si designerii romani?" Zis si facut!


In cateva zile excursia noastra "for pleasure" a inceput sa aiba un iz de "business" iar intr-o saptamana lucrurile s-au definitivat: Avem un proiect nou sustinut de cei de la L`Oreal: "Diva Hair ia pulsul modei de la Paris!"

Totusi, nu vrem sa renuntam la ideea de excursie si daca tot ajungem in Paris vrem sa si vizitam cate ceva. Prin urmare vom avea 3 zile cu un program draconic si doar o zi rezervata pentru vizitat cam tot ce se poate! Spre norocul nostru am gasit un tur de 3 ore si jumatate al Parisului in care vom vedea 20 de obiective turistice ramanand sa ajungem noi singure la inca 3 in aceeasi zi.

Restul timpului il vom petrecere transmitand informatii "la cald" pe profilul Diva Hair de Facebook! Asa ca daca vreti sa vedeti Parisul, cu tot farmecul sau, prin "ochii" Diva Hair o puteti face cu un singur like pe FB http://www.facebook.com/DivaHair.ro. Fotografiile de street style vor putea fi vazute pe Comunitatea Fashionistelor.

Iar daca vreti sa vedeti ce voi purta eu in cele 3 zile petrecute la Paris, evident, trebuie sa verificati cat mai des OZ style!

4 comentarii:

  1. Uuuuu awesome!!
    Enjoy the trip and bring back fancy news! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de tare!!! Cred ca va fi o experienta minunata:D
    Distractie placuta si asteptam poze multe:X

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu momentan nu am asteptari (uneori este mai bine sa fie asa) si sunt cam stresata :))) Daaar sigur voi reveni la sentimente mai bune dupa ce voi ajunge acolo. Poze multe sigur voi face :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere