marți, 13 septembrie 2011

Tinuta de la petrecerea de deschidere ITP Expo

Vinerea trecuta, in colaborare cu Romexpo, Diva Hair a organizat petrecerea de deschidere a targului ITP EXPO. Intr-un cadru restrans am urmarit cateva prezentari de moda printre care si o colectie semnata Rhea Costa.

Pentru ca imi doresc deja sa vina toamna am ales o tinuta in culori vedeta pentru noul sezon: caramiziu si mustar. Cu aceasta ocazie puteti sa vedeti fusta si pantofii pe care i-am cumparat la lansarea magazinului New Look din Afi Palace Controceni:

Look-ul retro a fost completat de o bentita cu pene si un plic vintage.


Cu pr-ul Diva Hair - Isabel Buganu


Despre el voiam sa va povestesc de ceva timp. Imi place sa-mi cumpar lucruri vintage pentru ca, de cele mai multe ori, sunt unicat. Insa, se pare, ca si in aceste situatii poti sa ai surprize. Iar eu am avut! La scurt timp dupa ce l-am cumparat am descoperit ca o colega de birou are unul la fel doar ca pe o alta culoare. Nu-l cumparase de nicaieri ci il avea mostenire de la mama ei :) Ce coincidenta, nu?!

Cel maro este al meu:

In ceea ce priveste creatiile Rhea Costa, rochia mea preferata a fost aceasta:

Cu putin timp in urma am purtat, la o sedinta foto, o creatie Rhea Costa pe care o puteti vedea in postarea "A doua zi - illy issimo Summer Trip".

Update: Tot in colaborare cu Romexpo am organizat si targul Cosmetics Beauty Hair care se desfasoara in perioada 15-18 septembrie. In cadrul targului, mai exact vineri (de la ora 11:00) si sambata de la ora 12, voi sustine 2 workshopuri: unul de makeup, impreuna cu Suzana Visan si cel de-al doilea despre tendintele de hair style din sezonul urmator. Va tin la curent si va astept la targ!

Se anunta o perioada extrem de plina! In viitorul foarte apropiat voi participa la alte 2 evenimente care implica fiecare cate un "proiectel". Va dau mai multe detalii la momentul potrivit.

12 comentarii:

  1. A ce frumos! As fi vrut sa fiu si eu acolo :( Tinuta ta are culori superbe! Imi palce fusta tare tare! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Oliviana poate reusesti sa ajungi la Cosmetics Beauty Hair :) o sa avem si o tombola cu premii (produse profesionale de ingrijire a parului)... o sa fie dragut tare. Daca nu... ne vedem sigur la Ab Fab si V for Vintage :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce viata interesanta ai :P
    sper din suflet sa ne vedem sambata :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Larisa am mai avut o perioada asa incarcata in iunie si apoi s-au linistit apele pana acum, in septembrie cand s-a terminat vara si concediile si toata lumea isi reia proiectele. Este obositor si stresant uneori dar prefer asa pentru ca sunt genul de persoana care daca nu are ce face intra in depresie :D Si eu spre sa reusesti sa ajugi sambata.

    devorelebeaumonstre - I'm glad you discovered my blog. I hope you like it! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place fusta foarte mult!!!

    Kisses from pepa:X
    http://therubberdoll.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Pepa! Ma bucur ca ai ajuns din Comunitatea Fashionistelor si pe blogul meu. Cu aceasta ocazie am descoperit ca esti din Bucuresti ceea ce inseamna ca vom putea colabora la viitoarele proiecte Diva Hair :) Tinem legatura!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte reusita combinatia de culori, imi place tare mult fustita! Sic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumaosa tinuta, imi place in sepcial combinatia de culori, pentru ca si eu cred ca vor fi culori vedeta toamna asta ;)
    SI eu am patit acelasi lucru cu o geanta vintage :)) o avea si o prietena de-a mea, dar pe aceeasi culoare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ce frumoasa e combinatia de culori! galbenul mustar e una din culorile mele preferate, mai ales pt toamna :) imi place mult si bentita!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte simpatică combinaţia, îmi place mai ales topul<3 şi plicul e superb! chiar dacă colega ta are unul asemănător, e superb!

    RăspundețiȘtergere
  11. 10x girls pentru toate comentariile dragute! Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. PS: Nu ma asteptam sa placa aceasta tinuta la atat de multe persoane :) Si pe profilul meu de facebook feed-backul a fost genial :) Sper sa va prezint cat mai multe tinute, la fel de interesante, si pe viitor :)

    RăspundețiȘtergere