duminică, 6 noiembrie 2011

Cum a fost la Absolutely Fabulous "Be a star Edition"

Ziua de astazi am petrecut-o foarte frumos la Absolutely Fabulous unde chiar m-am simtit fabulos! Nu-i de mirare ca am stat 6 ore! :)

Totul a inceput super bine si s-a terminat la fel de bine. La nici 5 minute de cand am ajuns, instalam roll-up-ul Diva Hair caci am fost parteneri media la eveniment, m-am intalnit cu Melanie si m-a luat sa-mi faca poze. M-am bucurat sa vad ca i-a placut tinuta mea pentru ca o pregatisem special pentru acest eveniment. Cred ca nu este cazul sa mai spun ca abia astept sa vad pozele facute de ea! De fapt, azi mi-au facut mai multi poze astfel incat m-am trezit, la sfarsitul zilei ca eu, pe aparatul meu, am foarte putine. Sper sa intru si in posesia unora in zilele urmatoare.

M-am bucurat sa o cunosc pe Ana de la http://myfashiontale.com/ este extrem de draguta. A venit tocmai din Constanta special ca sa se intalneasca si cu alte bloggerite. Este minunat sa vezi cum bloggerii care au comunicat, o perioada lunga de timp, doar in scris si care s-au imprietenit prin intermediul blogurilor ajung in sfarsit sa se cunoasca.

Am facut oficial cunostinta si cu Lumi http://readmymindaslumi.blogspot.com/. Cu doar cateva zile in urma am descoperit ca avem si o cunostinta comuna. Ce mica este lumea! Din pacate poza cu ea nu a iesit clara...

Totul a fost frumos astazi, m-am simtit foarte bine! Toata lumea poza pe toata lumea! Imi pare rau ca nu a surprins nimeni un moment unic in care Melanie poza pe cineva, eu pe ea iar in acelasi timp, pe mine ma fotografia o a patra persoana! Genial! Am doar poza facuta de mine:

Ce mi-a mai placut a fost faptul ca lumea incepe sa ma perceapa si ca OZ. A fost genial sa o aud pe Alina Ene spunandu-mi, dupa ce ne-am cioncnit din greseala "Scuze OZ", la fel cum a fost atunci cand Lumi mi-a facut cunostinta cu prietena ei si i-a spus "Ea este de la OZ style!". Mi s-a parut genial si cand unul dintre expozanti mi-a spus ca imi urmareste blogul si ca ii place stilul meu. Deci Oz style capata contur! Sunt foarte fericita de tot ceea ce se intampla!

Iata si cateva fotografii facute astazi. Sper sa revin, in zilele urmatoare, cu mai multe. Tinuta mea a fost "Blair Waldorf style" iar look-ul mi-a fost completat de o superba geanta fuchsia de la Dasha.ro.


 Cu Diana

UPDATE 7 Noiembrie:
Cu Isabel Buganu (PR Diva Hair.ro) - savurand un Cosmopolitan
Multumim Doinita pentru poza!


By Ab. Fab
 
 By Bucharest Style

By Catalin Opritescu

UPDATE 8 Noiembrie:
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/au-imbracat-fashionistele-targul-absolutely-fabulous-14859/pagina/1.html

6 comentarii:

  1. Ai fost, ca de obicei, o aparitie perfecta!

    xx

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguta tinuta ta...la fel si Ana! ;) V-ati simtit bine ;)

    xx
    Alice

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Ioana! Venind din partea ta este un super compliment :* Asteptam cat mai multe poze din Paris :D

    Alice, chiar a fost inca o editie reusita a targului. M-am simtit extrem de bine :)

    Merci mult Coco!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da chiar vroiam sa iti spun ca ai fost foarte Blair, mi-a placut la nebunie, mai ales accesoriul din par! :D:X Ah, ador evenimentele astea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mai vreau!!! Si pana vineri nu mai am nimic interesant la orizont :P

    RăspundețiȘtergere