marți, 1 noiembrie 2011

Halloween madness

Halloween-ul acesta a fost unul dement... in cel mai bun sens cu putinta! L-am petrecut cu o gasca de racusoare exact asa cum imi place mie asa ca nu avea cum sa nu iasa o petrecere pe cinste!

Locatia aleasa: Laboratorul de Cocktailuri - un bar deschis, relativ recent, in centrul vechi. Ideea m-a atras din prima. Nu mi-a placut chimia in scoala generala, insa sa petreci intr-un bar de acest gen este minunat!



Iulia
Initial mi-am propus sa fiu o vampirita, insa abia in ultimul moment am cautat dintii prin casa (ii aveam de prin 2008) si... evident ca nu i-am mai gasit. Prin urmare m-am transformat intr-o victima a unui vampir.
 Cea mai ingenioasa chestie ever! - sa bei "sange" din eprubeta :)
 Dovleacul perfect:
Nu au fost foarte multe persoane costumate in acest bar, insa stuff-ul a facut senzatie. Toti au fost geniali! Costumul meu preferat a fost al unuia dintre barman:
Iata-i si pe ceilalti::



Si pentru ca am laudat atata barul iata si dovezile clare ca Laboratorul de Cocktailuri este un loc unde merita sa ajungeti. Eu sigur o sa revin cat de curand. Inca un atu, au muzica foarte buna - esentiala pentru o petrecere reusita :)






 Voi ce ati facut de Halloween?

2 comentarii:

  1. pare o petrecere pe cinste! iti vine demential peruca aceea blonda ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult! Adevarul este ca mi-am dorit mereu sa ma fac blonda (desi nu atat de deschis) insa am cedat mereu in procesul de deschidere :D Petrecerea chiar a fost una reusita :)

    RăspundețiȘtergere