sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Romanian Bloggers Just Wanna Have Fun

Weekendul trecut a fost unul cat se poate de interesant. In aceeasi zi mi-am scos o masea de minte iar cateva ore mai tarziu m-am intalnit cu bloggeritele, cu fashionistele, la salonul Oksana specializat pe coafuri cu impletituri.

Fabuloasa ideea a venit de la Alina & Diana - the most fab girls in town (http://abfab-magazine.blogspot.com/)! La petrecerea noastra din salon au mai luat parte: Teodora Mocanu & Alexandra (http://www.whitelace.ro), Denisa (http://www.fashioninmyeyes.com/) si Stella (http://modniza-fashiondoctor.blogspot.com/). 

how to make a gif
Dezmatul fashionistelor:
Din peisajul salonului nu aveau cum sa lipseasca papusile Matrioska, ba chiar am si primit una cadou ceea ce m-a bucurat pentru ca imi aduc aminte de copilarie.

Tot un "must" al salonului - delicioasele bomboane Bucuria!


Iata si impletitura mea intr-o parte:
Foarte rar imi prind parul (cred ca ati sesizat deja asta), pentru ca am fata mult prea rotunda incat sa-mi stea si bine, de aceea am si optat pentru o impletitura intr-o parte si nu pentru un coc.

Tot in cadrul salonului se face si masaj si ce masaj isi poate face un redactor care toata ziua scrie si scrie si scrie... daca nu la maini?! :)

Vestea buna este ca si voi puteti sa va impletiti parul in mod gratuit! Vineri, sambata si duminica, la Bathory Bar, intre orele 17:30 si 00:00 echipa OKSANA ArtLine Salon vor face gratuit impletituri fabuloase!

Foto by Andreea Retinschi

8 comentarii:

  1. Sunteti superbe fetelor !!! Iar pozele sunt fenomenale!! atat de expresive si luminoase.. Hmm de fapt voi sunteti de vina, ca radiati a fericire si se transpune asta pana si in poze! Sa va fie de bine!! Coafurile arata tare tare bine! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Pretty! :) o sa merg si eu duminica cu Angie (prietena lui Adom). sper sa facem si ceva poze.. mai mult ea :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce frumoase sunteti!! Sunt sigura ca v-ati distrat foarte frumos si imi plaaac le nebunie coafurile! :D:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am fata rotunda dar imi prind parul foarte des. Esti frumusica :P.

    N-am inteles o chestie...Cum adica inainte de dezmat ti-ai scos o masea de minte!?:-o Mi se pare incredibil!!...pai io dupa ce mi-am scos-o pe prima am zacut 4 zile :))) si m-am umflat imediat dupa de ziceai ca sunt balon :)). A fost si o operatie mai dificila, ce-i drept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Veronica astept, cu nerabdare, sa vad fotografiile. Stiu ca Angie face poze frumoase :)

    Dulcegarii culinare - si fotograful este fenomenal. Spuneam intr-o postare anterioara ca Andreea Retinschi este fotograful meu preferat.

    Federova iti multumesc! La mine a fost ceva mai simplu, a durat doar 10 minute, am luat preventiv pastile si cand am ajuns la salon desi trecusera doar vreo 4 ore de la extractie eram ok. Eu m-am unflat abia a doua zi :) si de durut... abia dupa vreo 3 am avut ceva probleme dar suportabile. Deci am facut fata cu brio :D Sau... cum ar spune fetele, am depasit situatia intr-un mod fabulos!

    RăspundețiȘtergere