joi, 17 noiembrie 2011

Sa inceapa nebunia numita Versace for H&M

Inainte sa incep sa scriu aceasta postare am intrat pe facebook. Se pare ca nu doar orasul este plin de Versace ci si Facebook-ul caci fiecare, cu mic, cu mare a pus deja primele poze, primele impresii. Nebunie, isterie in masa! Ne-a apucat pe toti :D iar pe fb. se vede doar o mica parte din ce a fost. Daaar sa o iau cu inceputul:

Primul soc: o coada uriasa la care a trebuit sa stam la intrare.
Depasirea socului: ne-am miscat incredibil de repede asa ca in 10 minute maximum eram in magazin.


Socul 2: Unde sunt produsele?!
Doar cateva piese erau expuse printre colectiile obisnuite H&M. Ma asteptam la mai mult.

Depasirea socului 2: Iti dadeai seama dupa multimea de oameni bulucita in diverse puncte strategice cam pe unde ar fi ceea ce cautai.

Socul 3: Unde sunt accesoriile?
Voiam sa-mi cumpar si asa ceva... Dupa cateva momente de "ratacire" descopar cateva cutii Versace. Practic, pentru a cauta un anume inel sau o anumita bratara erai nevoit sa desfaci, pe rand, fiecare cutie. Iar inelele erau pe masuri... MINUNAT!
Depasirea socului 3: Desi nu am jucat niciodata alba-neagra se pare ca am avut o doza mai mare de noroc si am gasit rapid ceea ce cautam.

Socul 4: Unde sunt hainele?
In doar cateva minute de la intrarea mea in magazin hainele disparusera deja. Cautam si eu o piesa anume... evident ca nu mai era decat pe manechin si EVIDENT nu aveai voie sa-l dezbraci!
Depasirea socului 4: "Cu rabdarea treci si marea" este o zicala cat se poate de adevarata. Am descoperit cativa angajati care intrau pe o usa laturalnica si ieseau de acolo cu produse noi. Am intrebat daca mai aduc produsul pe care mi-l doream eu si mi-au raspuns afirmativ. Cat am mai schimbat cateva vorbe cu niste cunostinte au si aparut umerase noi cu ce voiam eu sa-mi cumpar si aveau si masura mea.

Pana la urma nu a fost atat de rau pe cat ma asteptam. Da, a fost haos, insa toata lumea era intr-o dispozitie de zile mari asa ca nu a mai contat nimic. Am ras, am facut shopping si ne-am simtit extraordinar! Singura problema ar fi ca multi s-au lacomit, au luat multe haine la probat si apoi au renunatat la ele dar nu le-au mai dus inapoi, de unde le-au luat, ci le-au abandonat prin alte colturi ale magazinului. Cu siguranta multi nu au ajuns sa-si cumpere ce isi doreau din cauza celor care au procedat asa. Eu, spre exemplu, am renuntat la un produs dar stiind ca sigur nu mai este masura respectiva pe nicaieri, in drumul meu spre locul de unde l-am luat i-am intrebat pe cei pe care ii cunosteam daca si-l doresc. Evident ca am gasit rapid un doritor :)


Asa cum era de asteptat si-au facut aparitia si cateva vedete, in general din PRO. M-am bucurat sa vad ca si la noi s-a respectat traditia si au venit imbracate deja cu piese din colectie. Daca la lansarea din New York din aceasta categorie de vedete au facut parte Jessica Alba, Jennifer Hudson si Selma Blair, la noi au fost alese sa poarte hainele din colectia Versace: Andreea Raicu, Loredana Groza, Dana Rogoz si Adela Popescu. Asta din ce am vazut in toata nebunia din magazin.

Iata si cateva imagini:

Andi Moisescu, Olivia Steer, Andreea Esca (un zambet perfect!) si Alexandre Eram

 Nu, H&M nu a ajuns si in Maximia! Paul Ipate si Ioana Blaj si-au facut si ei aparitia. Sunt super simpatici!


 Frumoasa Andreea Raicu:
 Fetele vesele pe care mi-a facut placere sa le revad: Laura Cosoi, Adela Popescu si Dana Rogoz
 Loredana Groza

 Angajatii in haine Versace :)

 Unii s-au destrabalat la casa :))) Eu am fost mai cumpatata :)


Ce mi-am cumparat eu... Veti vedea in postarile viitoare :)
Update: puteti vedea ce mi-am cumparat din colectia Versace pentru H&M in postarea "Cum sa porti vesta din blana" si in "Cum a fost la Gala Avanpremiere".

8 comentarii:

  1. Un super post!Imi plac la nebunie pozele si tu ai fost o frumoasa, ca de obicei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai avut rabdare sa il citesti la ora asta :)) O sa mor de somn maine dimineata dar am vrut neaparat sa postez de azi :D Cu chiu cu vai am reusit sa imi fac si eu cateva poze desi recunosc faptul ca, de data asta, nu prea mi-a stat gandul la ele :D

    RăspundețiȘtergere
  3. este exact la ce ma asteptam si motivul pentru care am ales sa merg la alt tip de eveniment...si binenteles ca este pomul laudat...

    RăspundețiȘtergere
  4. chiar ca e nebunie. eu personal nu as sta , nu stiu, nu ma atrage. te pup,esti frumoasa ca de obicei. sa arati ce ai luat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragelor si eu ma asteptam sa fie neplacut dar, desi a fost haos, a fost un haos placut :) In ceea ce priveste colectia... intr-adevar au fost unele piese mult prea incarcate pentru gustul multora (inclusiv al meu) trebuie sa fim constienti ca asta se datoreaza in mod special "personajelor" care ne populeaza peisajul autohton... Totusi este o colectie apreciata si ravnita de vedete internationale asa ca mi se pare aiurea ca noi sa strambam din nas atunci cand o vedem :) Eu am vazut toate piesele si pot spune ca, indiferent de gusturi si de buget, era imposibil sa nu iti achizitionezi ceva. Cei care nu se dau in vand dupa imprimeurile incarcate puteau alege rochiile simple, uni sau cele din piele. O esarfa, o bratara sau un inel... iarasi nu costa nici o avere si erau mai mult decat ok.

    PS: Eu mi-am luat un accesoriu si ceva de imbracat :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu suport sa stau la coada si nici haosul. Din cauza asta nu prind niciodata primele zile de reduceri. Sunt moarta dupa o geaca de piele din colectia asta dar nu m-am dus acolo sa mi-o iau tocmai pentru ca imi place linistea la cumparaturi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah ce frumos! Cate vedete si cata lumea fashionable! Astept sa vad ce ti=ai luat! :D:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Roxana, am inteles ca a doua zi a fost ok in magazine. Sper ca ai reusit sa iti cumperi geaca de care spuneai.

    Oliviana, aveam accesoriul si la Avanpremiere. Am pus poze aici http://ozfashionista.blogspot.com/2011/11/cum-fost-la-gala-avanpremiere-editia.html

    Pentru piesa vestimentara... pregatesc o postare speciala deci o sa mai dureze :D

    RăspundețiȘtergere