luni, 18 noiembrie 2013

City break in Milano

Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja doua saptamani de la city-break-ul meu in Milano! Tin minte ca toti cunoscutii au avut senzatia ca merg la cumparaturi. Adevarul este ca am ales Milano pentru un concert 30 Seconds To Mars, dar am avut la dispozitie 3 zile sa descopar acest oras minunat. Multi mi-au spus ca nu nu o sa am ce obiective sa vizitez, si de aceea este mai degraba cunoscut drept una dintre principalele destinatii de shopping din Europa. Cu toate acestea, a fost o placere sa iau la pas toate stradutele, sa admir fiecare cladire, arhitectura, sa savurez fiecare coltisor din Milano. 

Experienta a fost mult mai interesanta deoarece am avut un "ghid" personal, Aurora, cumnata surorii mele, care locuieste in Milano de peste 3 ani. A fost prima data cand am explorat astfel un oras si trebuie sa-i multumesc Aurorei, pentru ca mi-a facut sederea mult mai placuta. A fost ca si cum as fi locuit deja acolo, iar senzatia asta mi-a sporit entuziasmul. M-am bucurat la maximum de fiecare zi, chiar daca asta a presupus sacrificarea orelor de somn. Si cand spun ca am dat ignore oboselii, ma refer la faptul ca in ziua in care am plecat am dormit doar 3 ore (am avut avion extrem de devreme) si apoi am stat treaza 24 de ore :))) A doua zi am mers la concertul 30STM, iar in a treia zi am umblat pe strazi non-stop. Organismul mi-a demonstrat cat de nemultumit este pe acest stil de viata, si a scos la inaintare niste cearcane cu care nu mai facusem cunostinta pana acum, dar a meritat!

In plus, Concertul 30 Seconds To Mars a fost cireasa de pe tort! Nu mi s-a mai intamplat niciodata sa fiu coplesita de atata bucurie in timpul unui concert, aproape sa-mi vina sa plang de bucurie, si nici macar nu pot sa spun ca sunt o fana infocata. Imi place foarte mult aceasta formatie, dar atmosfera din cadrul concertelor este atat de speciala, incat nu ai cum sa ramai impasibil. Sper ca nu ati ratat postarea in care am pus filmuletele realizate in timpul concertului.

Milano nu este doar o destinatie de shopping. Eu m-as intoarce oricand acolo pentru un city-break, si as lua din nou la pas acele stradute pline de farmec. Aaaa si v-am spus cat de buna este inghetata lor?! Inca salivez cu gandul la ea :)

Va las cu o serie de fotografii:



In prima zi am purtat:
Blugi, palarie, pulover si inel - H&M
Vesta - Versace pentru H&M
Jacheta si geanta - Motivi
Cizme - Benvenuti



In ziua concertului am purtat:
Pantaloni din imitatie de piele, biker boots si rochie - H&M
Jacheta si geanta - Motivi
Coliere - Meli Melo si Kenvelo



In cea de-a treia zi am purtat:
Pulover New Look
Rochie - Zara
Cizme - H&M
Vesta - Versace pentru H&M
Geanta - Motivi








Experienta din Milano a fost impartasita cu Aurora, sora mea si cumnatul meu.




 Cu sora mea


Am vizitat si o zona cu cladiri de birouri, recent construite, unde lucreaza si Aurora. Zona este cautata de multi fotografi din Milano, si pot intelege de ce, pentru ca nu as mai fi plecat nici eu de acolo si tare mi-as fi dorit sa realizez o sedinta foto cu un astfel de background!


 Aurora :)

 In Milano gasesti cele mai interesante graffiti-uri!









Am vazut multe vitrine cu haine frumoase, dar acestea au fost preferatele mele! Adevarate surse de inspiratie! Colectia Luisa Beccaria de toamna-iarna 2013 o puteti vedea aici: http://www.luisabeccaria.it/collezioni/01.asp?lang=IT


Nu uitati sa apasati butonul de follow: http://instagram.com/oana_zidaru

Un comentariu: