miercuri, 3 august 2011

Diva Hair adora fashionistele!

Duminica veneam cu o noutate: am reusit sa reunim, din nou, cateva fashioniste pentru a realiza un proiect. Acum pot sa va dau mai multe detalii.

Diva Hair impreuna cu Margotte.ro a organizat un concurs foarte dragut. 5 Fashioniste au fost contactate si rugate sa compuna, pornind de la piesele vestimentare Margotte cate 2 tinute care sa le reprezinte 100%. Printre fetele selectate s-au numarat:

Evelina si Sandra de la http://thehearabouts.blogspot.com/
Dana de la http://leatherwithlace.blogspot.com/
Manuela de la http://manuellal.blogspot.com/
Cristina de la http://stylingphotodiary.blogspot.com/

Cu Manuela si Cristina nu mai colaborasem pana acum, insa ambele sunt extrem de dragute si au un stil deosebit asa ca ne-am gandit ca ar fi pacat sa nu le invitam si astfel sa ne cunoastem mai bine.

Toate tinutele au fost postate in Comunitatea Fashionistelor (proiectul meu de suflet lansat in colaborare cu Diva Hair) si pot fi votate. Dupa o saptamana, mai exact pe 11 august, vom aduna voturile si vom da premii semnate Margotte! Toate detaliile le gasiti in articolul "Sustine fashionista favorita si poti castiga un voucher Margotte de 100 de lei" (nu doar fashionistele vor avea de castigat! Avem un premiu si pentru cei care voteaza!)

Evident ca am si eu cate o tinuta favorita de la fiecare fashionista in parte:

Mi-a placut extrem de mult cum a reusit Cristina sa transforme o rochie cu influente retro, din voal cu guler barcuta, intr-o tinuta demna de un concert rock! Gulerul a fost ascuns pe dedesubt, rochia a fost asortata la o pereche de pantaloni scurti din piele iar accesoriile i-au completat perfect tinuta!


Manuela a fost foarte eleganta iar rochia in culori neon a fost pusa in evidenta extrem de bine de bronzul ei perfect! Ideea cu pianul ne-a cucerit pe toti :)


Imi place stilul pe care il adopta mereu Evelina. O combinatie de stiluri: romantic, feminin, retro, old school... iar toate se imbina in asa fel incat rezultatul sa fie unul cat se poate de sweet. In postarea "In curand pe Diva Hair.ro" puteti sa vedeti un gif dragut cu mine si Evelina.


Dana a fost o prezenta diafana. Parul blond si tenul  ei deschis au stralucit atat de frumos in razele soarelui! Cu alte cuvinte, Dana a radiat weekendul trecut asa ca ar fi aratat bine indiferent de ce ar fi imbracat. Tinuta ei a fost una in nuante tari, domolita de o vesta alba purtata ca un top.


Sandra a reusit sa compuna o tinuta old school veritabila demonstrand, inca o data, faptul ca accesoriile fac diferenta in cazul oricarei tinute. Rezultatul final = ireprosabil. Toate piesele se leaga intr-o armonie perfecta.

Evident ca am facut, la sfarsit, si cateva fotografii de grup. Din pacate Sandra si Evelina nu le-au mai prins pentru ca s-au grabit sa prinda trenul spre casa. In fotografii apare si Cristina Fulea, colega mea de la Diva Hair, care ne-a ajutat sa implementam o buna parte din proiect :) (10x Cris!)


 Nu uitati sa votati fashionistele! 

PS: la sfarsitul postarii de ieri  anuntam ca am primit o propunere. Intre timp lucrurile s-au concretizat: weekendul acesta il voi petrece la mare, in Mamaia, impreuna cu Diana Enciu, Alina Tanasa, Ioana Gheorghe si Andreea Inankur. Cine ne-a invitat si ce vom face acolo... va voi spune maine :)

Un comentariu:

  1. ce frumoase sunteti. tinutele sunt...de vis! (cristina are niste picioare traznet ;))

    RăspundețiȘtergere