joi, 1 septembrie 2011

In Showroom-ul H&M - noutati despre colectiile urmatoare

Astazi mi-am inceput ziua cu o vizita in showroom-ul H&M - un spatiu extrordinar, aerisit, comod si plin de piese vestimentare "delicioase"! Si daca la toate astea mai adaugi briose cu fructe de padure si companie placuta va puteti da seama ca zilele bune chiar se cunosc inca de dimineata :)

Vreau in primul rand sa va comunic o oferta pe care o au in acest weekend la colectia Denim prin care beneficiati de o reducere de 40 RON pentru orice pereche de pantaloni din denim in valoare de minimum 60 RON pe care o achizitionati. Grabiti-va! Oferta este doar pana duminica!
Si pentru ca tot m-am aflat in showroom am putut sa vad piesele din viitoarele colectii care vor intra in magazin in octombrie-noiembrie. Haideti sa va arat ce mi-a placut cel mai mult:

O palarie fedora din lana. Din pacate nu am mai avut rabdare sa apara in magazin asa ca m-am dus azi si mi-am cumpart una la fel dar pe negru si fara pene care a costat 59 de lei.


O bandana cu pene tip charlestone - 25 lei

Colier 39, 90 lei + bratara 19,90 lei

Colier statement - 89,90 lei

Poseta pufoasa sub forma de inima - va fi si pe negru

Aceasta bluza o sa apara in maximum 2 saptamani in magazi si o ador! O vreau! Pret - 129 lei

Pe spate are un fermoar auriu :)

Si acest costum mi-a placut mult:

O fusta crosetata cu figuri geometrice

O rochie crosetata cu model de corset in partea superioara

Un plic supradimensionat auriu

Detaliu de pe spatele unei rochii
Rochie tip piesa de budoar

Si incaltamintea pentru barbati mi-a atras atentia - pret 159 lei


Cu aceasta ocazie am aflat, in mod oficial, ca va ajunge si in magazinele din Romania colectia realizata in colaborare cu Versace. Cateva imagini din aceasta colectie puteti vedea in articolul "H&M si toate colaborarile cu marile case de moda". Colectia va ajunge in magazine din 17 noiembrie iar preturile vor fi rezonabile daca tinem cont de semnatura designerului. Una dintre cele mai scumpe piese vestimentare - o rochie din piele cu tinte de aproximativ 1.000 de lei. Sandale de aproximativ 400 de lei, botine din piele de 500 de lei si esarfe din matase 130 de lei.

Din pacate colectia nu este pe gustul meu fiind mult prea incarcata si daca, totusi, la femei mai reusesti sa selectezi ceva clasic la baieti cu siguranta te ia durerea de cap de la amalgamul de imprimeuri stridente... Mi-as fi dorit sa fi avut magazine H&M atunci cand s-au lansat colectiile Viktor & Rolf si Matthew Williamson - acestea fiind exact pe gustul meu.

7 comentarii:

  1. Imi place colierul argintiu, restul nu ma prea atrage...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaa... colectia Matthew Williamson mi-a placut ft mult! Stiu ca eram in Viena atunci si mi-am cumparat o gramada de piese vestimentare si accesorii din acea colectie. :D

    Lots of love,
    Sarah.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce coincidenta frumoasa Sarah! Sper sa mai aiba colaborari la fel de reusite si in viitor. Cum ar fi o colaborare cu Marchesa?!:D

    Mihaela vor avea multe piese frumoase. Eu am pozat doar cateva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma omori, Oana! Abia astept sa ma intorc in Bucuresti si sa iau cu asalt magazinele, incepand cu New Look si H&M. Foarte misto ce ne arati, cel mai mult ma atrage bandana cu pene si costumul...Superb!

    :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai Andreea ce arat eu nici nu se compara cu ce gasesti tu in SH-uri. Ce ne-ai prezentat tu sunt piese unice pe care nu le gaseste toata lumea. In schimb H&M si New Look te vor astepta cuminti in mall :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Noua ne-a placut la nebunie colectia Versace!!! E statement! E fabuloasa! Si in ceea ce priveste piesele barbatesti mi-ar placea un tip in acei fabulosi pantofi roz!:) Cred ca pana la urma o sa iti schimbi parerea!Te pupam si ne vedem duminica:****

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei fabulous team! Si mie mi-au placut unele piese, insa nu toate :D Pana la urma este vorba doar de gusturi. Abia astept evenimentul de duminica! O sa vin mai devreme decat ora stabilita... poate fac si putin shopping :P
    Va pup!

    RăspundețiȘtergere