sâmbătă, 10 decembrie 2011

Cum sa porti vesta din blana

Piesele vestimentare din blana se poarta mai mult ca niciodata fie ca este vorba despre o haina din blana, de un guler, de o vesta sau chiar de rochii si fuste cu insertii din blana. Eu am ales sa-mi achizitionez o vesta cu un design deosebit din colectia Versace pentru H&M pe care ador sa o port cu o geaca scurta dintr-o imitatie de piele tot H&M.

Va spusesem, inca de la lansare, ca mi-am cumparat un accesoriu si o piesa vestimentara, insa abia recent am reusit sa imi si fac fotografii cu vesta. Pozele cu bratara Versace le puteti vedea in postarea "Cum a fost la Gala Avanpremiere".

Desi vesta pare mai pretentioasa, de fapt, este extrem de versatila. Investitia a fost, cu siguranta, una inspirata!

Recent am purtat-o cu o rochie pulover, visinie, si cu un dres pe care il ador si care se inscrie in trendul "Lenjeria purtata ca outfit cotidian", aparut inca din 2010 si promovat, intens, de Taylor Momsen.







In ceea ce priveste machiajul, de aceasta data am incercat ceva special.

"Doll eyes" este tendinta mea preferata, in materie de make-up, din 2011. Am mai promovat-o in postarea "Rochia La Chatterie in varianta OZ style". In prezentarile Gianfranco Ferre si Lancome coditele realizate cu tus (trei la numar) au fost trasate la baza genelor inferioare. De aceasta data, le-am trasat in colturile externe ale ochilor dand senzatia de gene false:

Foto by: Roxana Arghirescu
Weekendul acesta am facut o serie noua de fotografii, de care sunt foarte mandra, asa ca urmariti Oz style!

6 comentarii:

  1. Foarte frumoasa tinuta!
    Imi place mult machiajul!
    Geaca oare as mai gasi-o si eu pe la H&M?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, super, super, super!Imi place la nebunie tinuta asta, iar dresul este genial!Abia astept sa vad si celelalte poze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super stylish si sexy! :D Ador vesta, iti sta foarte bine :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ada! Eu am luat-o la sfarsitul verii :) deci cu siguranta nu mai este in magazin. In H&M sunt sanse sa bage astazi un produs si sa nu il mai gasesti peste 5 zile (asa am patit eu cu o vesta pe care o asteptasem 2 luni).

    Alina, cu siguranta o sa postez mai des pentru ca nu am atata rabdare :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Oliviana! :* Abia astept sa vina duminica viitoare sa ne revedem toate la Ab. Fab.!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu imi plac cum iti stau ciorapii...cred ca trebuie sa ai picioare f frumoase spre perfecte ca sa nu arate usor vulgar/ sa nu te dezavantajeze.

    RăspundețiȘtergere