joi, 11 august 2011

Cum sa porti o tinuta cu influente masculine

Cautam de ceva timp un papion pentru o tinuta cu influente masculine. Cele de la targurile de handmade nu imi pareau bine facute asa ca speram sa gasesc unul dragut si vintage. Asta am si facut. Pe Vintage Bazar am descoperit un papion din catifea superb!

Pentru mine aceasta este o tinuta office (asa am fost imbracata marti la birou). Pentru a evita look-ul elegant am ales o camasa boyfriend, mai larga, i-am suflecat manecile, iar in loc de pantaloni negri am optat pentru o pereche de blugi inchisi la culoare.


Plicul este o achizitie recenta tot de pe Vintage Bazar :)



Si cum accesoriile fac diferenta din look-ul final nu puteau sa lipseasca ochelarii de soare.

8 comentarii:

  1. camasa e superba, iar papionul scoate din anonimat tinuta! imi place la nebunie combinatia! classic with a twist!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este Anna! De fapt, eu asta incerc mereu sa subliniez - faptul ca accesoriile fac diferenta in orice tinuta :) In cazul acestui outfit papionul si rujul rosu sunt accesoriile de baza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac la nebunie tinutele simple black&white + a touch of red pe buze si/sau unghii. Classic and classy!

    Hugs,
    S.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Sandra! Combinatia "black&white + a touch of red" este perfecta. Eu ador acel touch de rosu (cred ca ti-ai dat seama deja :D) pentru ca am senzatia ca face minuni de cele mai multe ori.

    Alina ma bucur sa vad ca mi-ai descoperit blogul. Si tu esti superba, ai un corp perfect si deja ai cativa fani prin redactia Diva Hair :D (reprezentantii masculini ai echipei)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce draguut :) si eu am facut papioane si le-am folosit ca accesorii pentru tinute masculine. Poti intra pe blogul meu sa le vezi www.veroniquesboutique.blogspot.com :)

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am uitat si primele 2 sunt preferatele mele: cel retro, cu buline si cel cu aspect vintage (imprimeu floral) :) Felicitari pentru ideea de a reinterpreta papioanele in variante feminine!

    RăspundețiȘtergere
  7. iti sta foarte bine cu ruj rosu :)

    RăspundețiȘtergere