duminică, 4 mai 2014

Secretele mele de frumusete

Cu ceva timp in urma va spuneam ca intr-un ambalaj Wolford se afla unele dintre secretele mele de frumusete. Sunt produsele care ma fac sa ma simt senzuala, care imi dau incredere in mine, chiar inainte de a imbraca orice piesa vestimentara. Din "kit-ul" meu de frumusete fac parte:

- setul de lenjerie intima fara cusaturi si cu bretele detasabile si asta pentru ca merg pe principiul: "lenjeria nu trebuie sa se vada, indiferent de hainele pe care alegi sa le porti";
- lenjeria modelatoare, caci imi doresc sa port cele mai sexy tinute si sa arat cat mai bine in ele;
- dresurile "invizibile" de culoarea pielii. Daca nu port dres cu model, atunci imi place sa le aleg pe cele mai delicate, mate, care sunt insesizabile. Si pentru ca suntem in sezonul cald, le prefer pe cele cu banda adeziva, mult mai provocatoare.

La Wolford am gasit cele mai fine dresuri. Pana sa le descopar produsele, nu am stiut ca un dres poate avea pana la 5 deni (!!!) sau ca te poti bucura de beneficiile dresurilor medicinale (unele dintre preferatele mele) chiar si atunci cand optezi pentru unul subtire, de 10 deni!



Formele perfecte pot fi obtinute cu ajutorul produselor potrivite. Acesta este secretul meu. In final, mai am nevoie doar de rochia Fatal Dress de la Wolford pentru a-mi pune atuurile in evidenta.

Foto: Roxana Arghirescu

Oz, Brand Ambassador Wolford in blogosfera

Wolford este un brand cu o vechime de peste 60 de ani, fiind apreciat de numeroase vedete internationale dar si de femeile din toata lumea. Eu sunt una dintre ele, asa ca bucuria mea a fost si mai mare atunci cand am fost desemnata Brand Ambassadorul Wolford in blogosfera!

Daca nu ati auzit inca de aceste produse premium, sper ca prin intermediul blogului meu sa le descoperiti si sa va indragostiti de ele iremediabil, asa cum am facut-o si eu!







PS: Saptamana aceasta incep un proiect special impreuna cu Wolford, care imi este foarte drag. Abia astept sa va dau mai multe detalii. 

Cititi si articolul Styling for Wolford.

Kisses!
Oz

10 comentarii:

  1. Felicitari Oana! De abia astept sa vad mai multe piese si recomandari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult! Atunci nu trebuie sa ratezi viitoarea postare :D! Te pup!!!

      Ștergere
  2. Felicitari !Up ! Up ! Up !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Asa sper sa fie, sa reusesc sa mentin trendul ascendent :D

      Ștergere
  3. You look so chic & so sexy at the same time! Love it!
    www.cristinafeather.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Congrats, lady! Asteptam postari noi in calitate de ambasador :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Congrats! Si eu sunt absolut indragostita de Wolford! :)

    RăspundețiȘtergere