luni, 21 aprilie 2014

Tendinte make-up 2014: Se poarta rujul portocaliu


Suprematia rujului rosu a luat sfarsit! In 2014 make-up artistii au facut o adevarata obsesie pentru cel portocaliu. Desi se poarta majoritatea nuantelor, rujurile neon se pot situa pe primul loc in topul preferintelor specialistilor din industria de beauty.

Eu ador rujurile in nuante puternice, asa ca m-am grabit inca de la inceputul anului sa imi imbogatesc trusa de make-up si cu astfel de produse. Alegerea mea? Trusa cu 4 rujuri de la Sleek - Siren. A fost prima data cand am incercat acest brand de produse si am fost mai mult decat incantata. Rujurile sunt rezistente, cremoase si, mai important decat orice, nu usuca buzele, asa cum mi s-a intamplat, spre exemplu, cu un ruj Chanel pe care am platit mult mai mult... si care este tot portocaliu.

Pe trusa de la Sleek am platit 13,49$. Desi aceste produse se vand online si in Romania, am preferat sa comand de pe http://www.sleekmakeup.com unde, cu tot cu transport, am ajuns sa platesc mai putin, fara sa fiu nevoita sa imi dau CNP-ul ca sa plasez comanda, asa cum ma obliga site-ul din Ro. Ba mai mult, nici nu a trebuit sa imi fac un cont pe site, ci am putut plasa comanda ca si vizitator, optiune pe care o apreciez la magazinele online.







Voua va plac rujurile portocalii?

Kisses!
Oz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu