joi, 10 aprilie 2014

Making-of lookbook Dasha.ro

In luna martie am avut un nou proiect interesant. De aceasta data a fost vorba despre unul de styling, pentru lookbook-ul Dasha.ro. Provocarea a fost legata de numarul tinutelor pe care urma sa le asortez: peste 60! Nu a fost o munca usoara, mai ales ca a trebuit sa impac proiectul de styling si cu jobul meu full-time de la Diva Hair, dar am reusit printre picaturi sa fac stylingul in cateva zile. Apoi, toti au crezut ca o sa fie imposibil sa le fotografiam intr-o singura zi dar, cu putina organizare si cu o echipa de profesionisti, am reusit imposibilul, iar sedinta foto nu a durat mai mult de 5 ore! Cu toate ca pauza din intervalul asta a fost de doar 10 minute, nu ne-am pierdut zambetul de pe buze!


Nu as fi reusit sa duc treaba la bun sfarsit daca:

- nu as fi avut-o pe Manuela drept model. Ea ne-au usurat munca enorm, si a stiut cum sa puna in evidenta outfiturile pe care le-a purtat, in cel mai scurt timp. La un simplu calcul matematic... Manuela a avut la dispozitie aproximativ 5 minute pentru a poza in fiecare outfit. Asta da performanta!



- nu as fi avut suportul unui fotograf profesionist, Radu Sinisteanu, care este obisnuit cu munca in echipa si cu cea de studio, astfel ca totul a mers nu doar lin, ci si intr-o atmosfera placuta.
- nu as fi avut ajutorul Adrianei, un om cheie din echipa Dasha.ro.


Iata cateva dintre tinutele mele favorite:









Trebuie sa va obisnuiti si cu noul meu tip de machiaj, mult mai natural, caci acesta ma fascineaza in ultima perioada, asa ca am ajuns sa il adopt din ce in ce mai des.



In ceea ce priveste outfitul meu de la sedinta foto... noua mea husa de telefon a fost sursa de inspiratie. Ador sa imi asortez tinutele cu ea, asa ca daca vedeti ca port tot mai des haine in alb si negru, sa stiti de la ce mi se trage.

Kisses!
Oz

4 comentarii:

  1. Imi plac tinutele si ma regasesc in stilul ce l-ai creat, elegant, feminin si cu o nota de business
    Iar pe lista de must have clar este nr. 1 o pereche de pantofi rosi :)
    mersi pentru inspiratie :*
    Si tinuta ta e super draguta si feminina, lejera si sincer imi aminteste de Paris ai un stil frantuzesc :) Bravo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-au placut si ca te-au inspirat :) Pantofii sunt acestia http://www.dasha.ro/pantofi-dama/pantofi-piele-naturala-masima.html sper sa mai aiba masura ta. Legat de tinuta, multi ani am optat pentru cele elegante, feminine... dar anul asta sunt mult mai atrasa de tinutele casual, cu influente masculine :)

      Ștergere
  2. Foarte dragute tinutele!
    Felicitari pentru reusita! chiar v-ati miscat foarte rapid! :)

    RăspundețiȘtergere