luni, 7 aprilie 2014

Pentru prima data intr-o emisiune in direct

Cu o saptamana in urma porneam spre Ploiesti, pentru a participa la emisiunea Generatia lui John, care se difuzeaza in direct la Prahova TV. Era pentru prima daca cand eram pusa intr-o astfel de situatie, sa fiu singurul invitat dintr-o emisiune, asa ca emotiile erau destul de mari. Unde mai pui ca emisiunea mai dura si o ora! 

Invitatia de a participa la Generatia lui John, a venit din partea lui John Cristea, prezentatorul emisiunii, pe care l-am cunoscut de 8 martie, cand am am prezentat tendintele din 2014 in Ploiesti Shopping City. John a moderat si evenimentul de atunci. 

De aceasta data nu am vorbit doar despre tendinte ci si despre mine, despre cariera mea, despre cei peste opt ani de experienta acumulata in presa online, dintre care cinci in calitate de redactor sef la Diva Hair.ro si trei ca blogger de moda.





In ceea ce priveste tinuta aleasa pentru emisiune, aceasta trebuia sa fie una fresh, tinereasca, publicul tinta al emisiunii fiind unul tanar. Eu am optat pentru un tricou cu imprimeu si o fusta fuchsia, ambele de la Diva Charms.


 Daca vreti sa vedeti cum a decurs totul, si aveti o ora la dispozitie :), puteti urmari intreaga emisiune:



Ce am invatat din aceasta experienta?

- Ca nu are sens sa iti faci un plan (eu sunt control freak atunci cand vine vorba de job, spontaneitatea nefiind punctul meu forte). Cand participi la o emisiunea in direct, socoteala de acasa nu se va potrivi niciodata cu cea din targ;
- Emotiile te pot face sa ai ticuri verbale pe care nu le ai in viata de zi cu zi;
- Stresul de dupa emisiune poate fi mai mare, mai ales cand esti o fire perfectionista ca mine si iti analizezi fiecare cuvant pe care l-ai rostit;
- Realitatea este diferita fata de cum ti-o imaginezi, mai ales atunci cand faci un lucru pentru prima data. Initial ma gandeam ca emisiunea dureaza prea mult, dar la final chiar mi-a parut rau ca s-a terminat si nu am apucat sa ofer mai multe informatii despre principalele tendinte din moda si frumusete din 2014.

Astept sa-mi spuneti cum vi s-a parut emisiunea.

Kisses!
Oz

11 comentarii:

  1. Felicitari! Te-ai descurcat foarte bine, te-ai adaptat discutiei, ai fost directa si nu te-ai lasat intimidata.
    Mult succes in continuare te urmaresc pe blog si facebook cu placere, stilul tau vestimentar este inedit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mihaela, iti multumesc tare mult pentru incurajare! Nu mi-a fost tocmai simplu, am avut ceva emotii, dar ma bucur sa aud ca nu s-au vazut din exterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. Te-ai descurcat extraordinar, chiar am stat o ora si am ascultat! Nu-mi vine sa cred ca fost primul tau interviu. And you looked flawless and super cute!

    Pop Culture&Fashion Magic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult pentru feed-back si pentru ca ai urmarit toata emisiunea :D! Nu a fost prima data cand am facut asta, dar a fost primul interviu in direct si care a durat o ora :D

      Ștergere
  4. A fost o reală plăcere să te am invitată în emisiunea "Generaţia lui John". Continuă cu ceea ce faci şi lansează-ţi cât mai curând noul domeniu! Te-am adăugat în RSS, aşadar, sunt cu ochii pe tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks John! Eu trebuie sa iti multumesc pentru invitatie! Site-ul sper sa il lansez cat mai curand - este pe lista obiectivelor din 2014 :D

      Ștergere
  5. Super, Oana! Te-ai descurcat de minune si, intr-adevar, mi-as fi dorit sa aud mai multe despre tendinte. :) Eu una m-as uita la o emisiune saptamanala prezentata de tine :D. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, Gabi! Si eu imi doresc asta :) Sper sa nu treaca mult pana sa imi indeplinesc si acest vis. Te pup!

      Ștergere
  6. Felicitari Oana! A iesit foarte bine, imi place de tine, imi place cum ai evoluat. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te pup! Merci pentru sustinere si pentru toate comentariile pe care mi le lasi periodic.

      Ștergere
    2. Te imbartisez virtual :)

      Ștergere